- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, segítséget kérnék. Rendkívül egyszerű webszerver class készítése a cél, HttpListener segítségével. Kicsit már ismerkedtem vele. Azért nem kész webszervert használok, mivel a cél eléréséhez kicsit ágyúval verébre eset lenne. A lényeg, hogy van egy solution két projecttel. Az egyik a server, a másik a client. Ők ketten belső hálón, XML-ek segítségével kommunikálnak. A server különböző (kapott bemeneti XML alapján) feladatokat old meg (pl. lekér a netről dolgokat, átalakítja, kioutputolja). A feladattól függő végeredményt pedig kiköpi szintén XML-ben a kliens felé (Webrequest).
Nos, ez frankón működik, itt a main()-ből ki is szedtem és betettem egy Webserver class-be. A cél az lenne, hogy a Webserver class Run() metódusa lenne ez a kiszolgáló kódrészlet, de ezenkívül lennének a végrehajtó metódusok, amik mind-mind string returnnal rendelkeznének (a HTML vagy XML stringje).
Ez eddig mind megy. Most jön az, amiben segítséget kérnék.
Hogy tudom megvalósítani, hogy a hívott URL szerinti metódus fussék le és a kimenetét (return string) adja vissza a HttpListener outputjaként?
Pl:
- http://serverfqdn:8080/teszt/ -> Webserver.Teszt() metódus string outputja
- http://serverfqdn:8080/anyamegyszent/ -> Webserver.AnyamEgySzent() metódus string outputjaAnnyi, hogy a server.exe egy lokális Win szerveren futna, nyilván ezt task scheduler egyszer elindítaná és ott szépen futna. Ennek a helyi szervernek nincs nyitott portja a net felé, alapvető biztonság tehát megtéve. És nem is a 80-as portot használná a program.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest