- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
Értem ám amit mondotok, nekem is szimpatikus egyébként a webes megoldás, annál is inkább, hogy frontend terepen szívesen ügyködök, legalább egy ilyen része is lenne akkor a projektnek.

Viszont! Feltételezem, hogy ehhez szervergépre lenne szükségem, amin fut az IIS és itt válik neccessé a dolog. Nagyvállalatnál dolgozom, de max. 25-30 ember használná az alkalmazást, és bizony előny, ha nem kell az IT-vel köröket futni és sírni, hogy biztosítsanak nekünk infrastruktúrát. Nincsenek a helyzet magaslatán és nem is vagyok benne biztos, hogy erre lenne lehetőség. Vannak belső webes megoldások, de azok döntően JSP alapúak.
A napi munkában használt szoftvereink szinte mint .NET-ben lettek írva, mondjuk nem tudom, hogy az egyes verziók közötti kompatibilitás az mennyire megoldott a keretrendszeren beül...
Szóval mindezek figyelembevételével tűnt előnyös megoldásnak a közös meghajtón megtalálható "portable" .exe + db fájl, de persze az is lehet, hogy rosszul gondolom és pikk-pakk el lehetne intézni szerver dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest