Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
Értem ám amit mondotok, nekem is szimpatikus egyébként a webes megoldás, annál is inkább, hogy frontend terepen szívesen ügyködök, legalább egy ilyen része is lenne akkor a projektnek.
Viszont! Feltételezem, hogy ehhez szervergépre lenne szükségem, amin fut az IIS és itt válik neccessé a dolog. Nagyvállalatnál dolgozom, de max. 25-30 ember használná az alkalmazást, és bizony előny, ha nem kell az IT-vel köröket futni és sírni, hogy biztosítsanak nekünk infrastruktúrát. Nincsenek a helyzet magaslatán és nem is vagyok benne biztos, hogy erre lenne lehetőség. Vannak belső webes megoldások, de azok döntően JSP alapúak.
A napi munkában használt szoftvereink szinte mint .NET-ben lettek írva, mondjuk nem tudom, hogy az egyes verziók közötti kompatibilitás az mennyire megoldott a keretrendszeren beül...
Szóval mindezek figyelembevételével tűnt előnyös megoldásnak a közös meghajtón megtalálható "portable" .exe + db fájl, de persze az is lehet, hogy rosszul gondolom és pikk-pakk el lehetne intézni szerver dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest