Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, a Linq nem az erősségem, ezért elakadtam
Ebben kéne szűrni:Dictionary <string, Dictionary<int, object>> properties = new Dictionary <string, Dictionary<int, object>>();
Adatbázisból kerül feltöltésre a tartalma, ilyesmi:Console.WriteLine(properties["partners"][15]); // kimenet: Kovács és Tsa Zrt.
Amit nem tudok összehozni: szeretném a
properties
-ből megtudni, benne van-e a "Kovács és Tsa Zrt.", ill. megtudni (ha létezik), hogy mi az ID-ja.A dictionary első eleme általában egy kategória, azon belül pedig egy ID és maga a megnevezés. Szóval (1) a megnevezés létezését keressük (2) a megnevezés (ha létezik) ID-ját kérem vissza int-ként.
Az hogy csinálok rá egy metódust és foreach-csel végigmegyek, nekem ágyúval verébre megoldásnak tűnik, így bízom abban, hogy a Linq segít (feltéve, ha megtanultam volna a használatát).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest