Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Én nem vagyok meggyőzve róla, hogy ez a dictionary a dictionary-ben a leghatékonyabb módja annak amit tárolni akarsz.
Igazából nem is teljesen értem mit szeretnél, tulajdonképpen min iterálnál végig? Az első dictionaryn?
Az pl.:
properties.Where(p=> p.Key.Contains("partners"))Vagy eleve tudod hogy az első dictionary "partners" kulcsainál tárolt adatain akarsz végigmenni? Akkor ha stringet akarsz keresni, miért objectként tárolod? Ha stringként tárolod valami ilyesmi lenne:
properties["partners"].Where(p=> p.Value.Contains("megnevezes")).Select(s=>s.Key)
Ez ugye egy listát fog visszaadni, nem 1 db id-t, mert itt semmi nem garantálja, hogy egy value-hoz csak egy key van, ha te tudod akkor esetleg lehet pl. FirstOrDefault-ra cserélni a Where-t, csak akkor meg kell nézni, hogy nem null-e mielőtt megpróbálod az id-t elérni.De amúgy a linq sem varázslat, alapvetően ugyanúgy végigiterál egy foreachel a clr, csak ezt te nem látod

(#8449) tboy93 : Hát, igen meg nem. Ki tud szolgálni az sqlite több klienst is egyszerre, viszont amíg írja az adatbázist addig lockolja - tehát addig a másik írás meg kell várja az első befejezését. [link] Itt amúgy le is vannak ezek írva, mikor érdemes használni. Valószínűleg, ha jól értem, a te esetedben azért nem kéne olyan masszív terhelésre számítani, hogy ez gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Eladó egy adata 32gb ddr4 ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest