Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Én nem vagyok meggyőzve róla, hogy ez a dictionary a dictionary-ben a leghatékonyabb módja annak amit tárolni akarsz.
Igazából nem is teljesen értem mit szeretnél, tulajdonképpen min iterálnál végig? Az első dictionaryn?
Az pl.:
properties.Where(p=> p.Key.Contains("partners"))Vagy eleve tudod hogy az első dictionary "partners" kulcsainál tárolt adatain akarsz végigmenni? Akkor ha stringet akarsz keresni, miért objectként tárolod? Ha stringként tárolod valami ilyesmi lenne:
properties["partners"].Where(p=> p.Value.Contains("megnevezes")).Select(s=>s.Key)
Ez ugye egy listát fog visszaadni, nem 1 db id-t, mert itt semmi nem garantálja, hogy egy value-hoz csak egy key van, ha te tudod akkor esetleg lehet pl. FirstOrDefault-ra cserélni a Where-t, csak akkor meg kell nézni, hogy nem null-e mielőtt megpróbálod az id-t elérni.De amúgy a linq sem varázslat, alapvetően ugyanúgy végigiterál egy foreachel a clr, csak ezt te nem látod

(#8449) tboy93 : Hát, igen meg nem. Ki tud szolgálni az sqlite több klienst is egyszerre, viszont amíg írja az adatbázist addig lockolja - tehát addig a másik írás meg kell várja az első befejezését. [link] Itt amúgy le is vannak ezek írva, mikor érdemes használni. Valószínűleg, ha jól értem, a te esetedben azért nem kéne olyan masszív terhelésre számítani, hogy ez gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BMW topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macska topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PC /i5-3470/8GB/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest