- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Én értem, csak (nem feltétlenül miattad) kezdett kicsit a féleértések irányába kimozdulni a téma, gondoltam akkor tisztázok egy sort (nem csak a Te kedvedért).
Egyébként egyetértek, tákolás. Persze onnantól nem tákolás, hogy írsz egy saját maskedTextboxot. Régesrég megtanultam, hogy nagy programot akkor tudsz írni .NET alatt, ha minden controlt megírsz sajátra. Jelenleg saját ADO-nk van (utólag rájöttünk hogy olyasmi mint a Java-s Entity vagy mi a szösz), saját controlok vannak saját databindeléssel és validációval. Kb. fél éve dolgozunk rajta ketten
De sajnos így is olyan hibákba ütközünk... Most pl. a Visual Studio szerializációjával nem tudunk mit kezdeni. Írtunk a VS-es propertygridnek typeditorokat meg mident amit kell, hogy pár property-be lekérjünk objektumokról megfelelő attribútumokkal rendelkező proeprty listát, de a VS folyton beszopat vele... sőt még a CLR-t is meghülyíti valahogy a VS Editor... rettenet az egész
Ezen a Select-es dolgon meg msdn fórumban is kiakadtak, hogy se a doksi nem tesz említést, se a frameworkben nem javítják ki...
Ja izé. Nálam is eleinte működött. Aztán nem űködött. Függött attól, hogy milyen események milyen sorrendben és hogyan futnak, nyitok e dialógus ablakokat, stb. Tehát érezhető hogy a dolog ki van téve az események lezajlásának a hülye sorrend miatt... Emlékszem mikor először találkoztam ezzel a buggal, aszittem hülyét kapok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest