- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel92
tag
sziasztok!
restellem, hogy ilyenhez kell folyamodnom, de tudnátok segíteni programozás háziban? holnap van a leadási határidő, és marhára nem értem a témát. két feladatból áll. az egyik ez:Írjon egy programot amely, létrehoz egy két dimenziós tömböt (mátrixot), tölti a mátrixot véletlen értékű elemekkel, és írja ki a tömböt klasszikus mátrix formában, utána még egyszer írja ki a mátrixot de a sorokból csinál oszlopokat és az oszlopokból csinál sorokat. Programja kalkuláljon a 3. sor és a 4. oszlop elemeinek az összegét.
a másik ez:
Írjon egy programot amely, megoldja egy lineáris egyenletrendszert.
Igazából magát a mátrix témakört nem értem, hogy az olyanokat, mint invertálás hogyan tudom megvalósítani c-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest