- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMan
csendes tag
Sziasztok,
Nyomtatási képet szeretnék készíteni (rdlc) Visual Studioba. Arra már rájöttem, hogy a solutionhoz hozzá lehet adni egy report elemet, amiben meg lehet szépen vizuálisan tervezni a nyomtatási képet. A probléma nem is itt van, mert ez megy, repertview komponensbe meg is tudom jeleníteni.
Ezzel eddig nincs gond. Viszont azt már nem tudom megoldani, hogy a programból érkező adatokat meg tudjak jeleníteni. Neten olvasgatva DataSet-et kell hozzá adnom, melynek a mezőit fel tudom húzni a report layout-ra, viszont minden példa MSSQL adatbázisból egy lekérdezésen keresztül gyűjtötte ki az adatokat. Nekem viszont az adatok postgresql-ből jönnek, így viszont nem tudom, hogy hogyan építem fel a dataset-et és azt hogyan adom át a report-nak (rdlc-nek).
Valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy ez pontosan hogyan is működik, hogyan tudok ebben elindulni.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest