Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
Ezt elnézve egy byte[] a render visszatérési értéke. Ha ezt a byte tömböt valami normális bitmap formátumban kapnád, egy nem látható kép objektumba töltenéd, és azt nyomtatnád ki? Semmi fájlba írás, fájlból olvasás.
-
sztanozs
veterán
Tegyél ki egy progress bar message box-ot , ami ~ 10 mp alatt ér véget, alá íod, hogy "Feldolgozás alatt, várható befejezési idő 10..9..8..7.. .. mp" és ha elkészült akkor bezárod (vagy ha nem készült még el, akkor újraindítod). Így a júzerek is látják, hogy történik valami - mert ugye a felhasználónak csak az a lényeg, hogy lássa, hogy épp valami történik.
Én napi szinten több BO exportot is generálok, aminek az időtartama 30 - 60 mp között van. Ha nem volna kint a progress bar, én is zajonganék. Így viszont legalább tudom, hogy kb. mennyit kell várnom.
-
drkbl
őstag
Ez tulajdonképpen ez a project? Gondolom, a másik program nem lerendereli a fájlrendszerbe a képeket, aztán elküldi őket egy fájlba irányított nyomtatóba. Lehet, össze kéne adnod a print preview + print időt, bár valószínűleg ott memóriában játszódik le minden
-
drkbl
őstag
Elővettem egy régi alkalmazást, nálam ReportViewer 2008 + C# Express 2008 app + Sql Server CE 3.5 SP1 + rdlc dinamikusan fájlból betöltve USB HDD-ről futtatva 2+ futtatásra adattal együtt egy másodpercen belül van nyomtatási előképig.
Nyomtatásig nem tudom, mert Win7 alá felhekkelt régi HP-m van, ami nagyon lassan kezd nyomtatni.
Esetleg megnéznéd, előképig mennyi idő alatt jut el?
Sima Jegyzettömb-ből nyomtatás meddig vár?
-
drkbl
őstag
-
drkbl
őstag
Igazából a ReportViewer nem kötődik az adatbázishoz, létrehozhatsz csak táblákat tervezéskor, és futásidőben feltöltött táblákat adhatsz át neki - Express Editionokban ez a járható út. A lényeg, hogy a DataSet és a táblák neve megegyezzen tervezéskor és futásidőben.
Ha nincs DDEX provider a pgsql-hez, esetleg lehet ODBC kapcsolatot használni.
Egy korai Express ReportViewer hívásom: [link] A tábla nevét prefixeli a jelentéstervező DataSetjének nevével, hogy "összetaláljon" a kettő.
-
sztanozs
veterán
Nem friss, de használható:
http://www.codeproject.com/Articles/30989/Using-PostgreSQL-in-your-C-NET-application-An-intr -
sztanozs
veterán
Itt a magyarázat. No meg egy link a válaszban egy kis segítséggel:
http://bytes.com/topic/c-sharp/answers/895868-load-modified-dll-runtime
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- iPad topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest