- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Gregorius
üzenetére
bejött, köszi mindkettőtöknek a gyors választ. nem számítottam ilyen sebsségre. de ha már...
... akkor jönne a következő kérdésem:
MySQL (mysql-5.0.22) adatbázishoz szeretnék csatlakozni a formokkal. (2005-ös VS-t használok.) hozzáadtam a connektor (mysql-connector-net-1.0.7) dll-jét a referenciákhoz és a toolboxba is betettem. hogyan tudok megjeleníteni egy táblát a formon? hiába húzom rá a DataGridView-t, egyszerűen nem látja a MySQL-es adatbázisomat, nincs a connectorok között az általam feltelepített cucc. ezek szerint nem tudom ezzel a ''varázslóval'' beállítani a kapcsolatot, csak kódból? hagyjam ott a gridet és a tulajdonságait állítsam a kódnézetben és ne is foglalkozzak az általa felkínált lehetőséggel?
egyelőre ez a legfontosabb, amit meg szeretnék oldani. lenne még, de azok apróságok és csak szépséghibát okoznak az applikáció használata során.
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- Képregény topik
- Arc Raiders
- NIOH 3
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- RugKing 4 Pro
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... akkor jönne a következő kérdésem: