- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Sracok, egy nagy anomaliaba utkoztem.
Csinaltam egy szuz ASP Razor porjectet, en populaltam fel, de hibaba utkoztem.Alapesetben ezt kapom:
PS C:\Users\ik\source\repos\nuup> dotnet run -c Release -f net6.0
Building...
C:\Program Files\dotnet\sdk\7.0.405\Sdks\Microsoft.NET.Sdk\targets\Microsoft.NET.Sdk.DefaultItems.Shared.targets(213,5)
: error NETSDK1022: Duplicate 'Content' items were included. The .NET SDK includes 'Content' items from your project di
rectory by default. You can either remove these items from your project file, or set the 'EnableDefaultContentItems' pr
operty to 'false' if you want to explicitly include them in your project file. For more information, see https://aka.ms
/sdkimplicititems. The duplicate items were: 'wwwroot\css\site.css'; 'wwwroot\errors\error.html'; 'wwwroot\robots.txt'
[C:\Users\ik\source\repos\nuup\nuup.csproj::TargetFramework=net6.0]
The build failed. Fix the build errors and run again.
PS C:\Users\ik\source\repos\nuup>Ha beteszem ezt:
<EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems>akkor viszont minden oldal 404-es lesz, a full kezdolapot is beleertve.Ez a csproj file-m:
<Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk.Web"> <PropertyGroup> <TargetFrameworks>net6.0;net7.0</TargetFrameworks> <Nullable>enable</Nullable> <ImplicitUsings>enable</ImplicitUsings> <EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems> </PropertyGroup> <ItemGroup> <Folder Include="Data\"/> <Folder Include="Models\"/> <Folder Include="Classes\"/> <Content Include="wwwroot\**\*"> <CopyToPublishDirectory>Always</CopyToPublishDirectory> </Content> </ItemGroup></Project>Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciás Zalman házak!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest