- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Sracok, egy nagy anomaliaba utkoztem.
Csinaltam egy szuz ASP Razor porjectet, en populaltam fel, de hibaba utkoztem.Alapesetben ezt kapom:
PS C:\Users\ik\source\repos\nuup> dotnet run -c Release -f net6.0
Building...
C:\Program Files\dotnet\sdk\7.0.405\Sdks\Microsoft.NET.Sdk\targets\Microsoft.NET.Sdk.DefaultItems.Shared.targets(213,5)
: error NETSDK1022: Duplicate 'Content' items were included. The .NET SDK includes 'Content' items from your project di
rectory by default. You can either remove these items from your project file, or set the 'EnableDefaultContentItems' pr
operty to 'false' if you want to explicitly include them in your project file. For more information, see https://aka.ms
/sdkimplicititems. The duplicate items were: 'wwwroot\css\site.css'; 'wwwroot\errors\error.html'; 'wwwroot\robots.txt'
[C:\Users\ik\source\repos\nuup\nuup.csproj::TargetFramework=net6.0]
The build failed. Fix the build errors and run again.
PS C:\Users\ik\source\repos\nuup>Ha beteszem ezt:
<EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems>akkor viszont minden oldal 404-es lesz, a full kezdolapot is beleertve.Ez a csproj file-m:
<Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk.Web"> <PropertyGroup> <TargetFrameworks>net6.0;net7.0</TargetFrameworks> <Nullable>enable</Nullable> <ImplicitUsings>enable</ImplicitUsings> <EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems> </PropertyGroup> <ItemGroup> <Folder Include="Data\"/> <Folder Include="Models\"/> <Folder Include="Classes\"/> <Content Include="wwwroot\**\*"> <CopyToPublishDirectory>Always</CopyToPublishDirectory> </Content> </ItemGroup></Project>Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs