- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Keem1 veterán Sracok, egy nagy anomaliaba utkoztem. 
 Csinaltam egy szuz ASP Razor porjectet, en populaltam fel, de hibaba utkoztem.Alapesetben ezt kapom: 
 PS C:\Users\ik\source\repos\nuup> dotnet run -c Release -f net6.0
 Building...
 C:\Program Files\dotnet\sdk\7.0.405\Sdks\Microsoft.NET.Sdk\targets\Microsoft.NET.Sdk.DefaultItems.Shared.targets(213,5)
 : error NETSDK1022: Duplicate 'Content' items were included. The .NET SDK includes 'Content' items from your project di
 rectory by default. You can either remove these items from your project file, or set the 'EnableDefaultContentItems' pr
 operty to 'false' if you want to explicitly include them in your project file. For more information, see https://aka.ms
 /sdkimplicititems. The duplicate items were: 'wwwroot\css\site.css'; 'wwwroot\errors\error.html'; 'wwwroot\robots.txt'
 [C:\Users\ik\source\repos\nuup\nuup.csproj::TargetFramework=net6.0]
 The build failed. Fix the build errors and run again.
 PS C:\Users\ik\source\repos\nuup>Ha beteszem ezt: <EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems>akkor viszont minden oldal 404-es lesz, a full kezdolapot is beleertve.Ez a csproj file-m: 
 <Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk.Web"> <PropertyGroup> <TargetFrameworks>net6.0;net7.0</TargetFrameworks> <Nullable>enable</Nullable> <ImplicitUsings>enable</ImplicitUsings> <EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems> </PropertyGroup> <ItemGroup> <Folder Include="Data\"/> <Folder Include="Models\"/> <Folder Include="Classes\"/> <Content Include="wwwroot\**\*"> <CopyToPublishDirectory>Always</CopyToPublishDirectory> </Content> </ItemGroup></Project>Mit rontok el?   
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest