Hirdetés
- Apple Watch
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
üzenetére
Madár riasztó! Erre nem gondoltam volna. Komolyan kíváncsi voltam, hogy mit csinálsz. Jó tudni.
Mondjuk én nem állnék neki ilyet barkácsolni, hanem vennék egy időzítős konnektort, vagy hogy is hívják pontosan. A medence vízforgatását, meg a karácsonyi világítást ilyennel oldottam meg.
De te biztos szeretsz elektronikát szerelni, én meg tisztelem a tudásod.
Egyébként én USB portos eszközöket szoktam programozni, és mivel manapság mindenhez van usb port, ezért nem tudtam elképzelni, hogy a párhuzamos portot mihez használod. De ha magadnak építetted össze, akkor érthető.
Jelenleg másodállásban Malájziában fejlesztett, gyártott usb-s eszközökhöz írok UI-t, igaz azt nem VB.Net-ben hanem C#-ban, bár egyszer lehet portolom VB-re (a kedvenc program nyelvemre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Napelem
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- FIFA 16 Playstation 4
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest