Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
üzenetére
Madár riasztó! Erre nem gondoltam volna. Komolyan kíváncsi voltam, hogy mit csinálsz. Jó tudni.
Mondjuk én nem állnék neki ilyet barkácsolni, hanem vennék egy időzítős konnektort, vagy hogy is hívják pontosan. A medence vízforgatását, meg a karácsonyi világítást ilyennel oldottam meg.
De te biztos szeretsz elektronikát szerelni, én meg tisztelem a tudásod.
Egyébként én USB portos eszközöket szoktam programozni, és mivel manapság mindenhez van usb port, ezért nem tudtam elképzelni, hogy a párhuzamos portot mihez használod. De ha magadnak építetted össze, akkor érthető.
Jelenleg másodállásban Malájziában fejlesztett, gyártott usb-s eszközökhöz írok UI-t, igaz azt nem VB.Net-ben hanem C#-ban, bár egyszer lehet portolom VB-re (a kedvenc program nyelvemre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest