Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Nem-nem

Lehet hogy félreérthető voltam. Nem neked szántam. Bocsi.
Hanem azokra, akikről mindezt írtam.
Egyébként gratula neked hogy te is mint önképző / hobbista létedre a munkád mellet segítesz azoknak akik elvileg ezt tanulják (mint választott hívatás – legalább is így gondolom) több éven át. És szégyen azokra nézve, akiknek az megadatik, hogy tanuljanak, de nem azt teszik.
Na mind egy, se te, se én, se más nem fogjuk a világot megváltoztatni, és mindig lesznek olyanok, akik belesz….nak a dolgokban, mintsem vennék a fáradságot és könyvekből vagy az internetről összegyűjtenék az információt (kérdés nélkül)és elgondolkodnának, hogy is lehetne a megszerzett információkból megoldani a saját problémájukat.
Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb, ha nem keres, nem gondolkodik. Pedig lehet, hogy hasznosabb lenne. Na mindegy, nekem ez a véleményem.
Bocsi az OFF-ért.
Csácsá
prog.hu - az más tészta, az a fórum nem a kezdőknek való. Ott tényleg a guru-k cserélnek eszmét. Bár minden érdeklődőnek ajánlom hogy olvasgasson bele.
NAGYON IS AJÁNLOM MINDEKINEK![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt is sok hasznos infót össze lehet gyűjteni, kérdés nélkül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)