Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs #1791 üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!
Az első két megoldási javaslattal kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom, szóval nem tudom, hogy vajon mekkora meló lenne egy több mint 5000 soros kód lefordítása.
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A bat fájlra -mint írtam- azért van szükség jelenleg, mert ez a fájl tartalmazza az excel fájl nevére mutató hivatkozást. Vagyis inkább ez nyitja meg a benne megadott hivatkozást.
Minderre azért van szükség, mert a fájl nevét időnként változtatom. Erre a verziószám változások miatt van szükség. Ebből kifolyólag pedig az arra mutató parancsikonok érvénytelenek lennének.Azért keresek olyan megoldást amivel magában a fájlban lehet tárolni a parancsikont, vagy automatizálni annak lecserélését, mert a hálózat (illetve a program) felhasználóit 100 km is elválasztja egymástól, így nem mehetek oda minden egyes géphez és végezhetem el én az ikoncserét
Azt meg ne is mondjam, hogy a felhasználók milyen szinten állnak informatikából...
Vagy aki meg ért is hozzá, az esetleg tesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- iPhone topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest