- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!
Az első két megoldási javaslattal kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom, szóval nem tudom, hogy vajon mekkora meló lenne egy több mint 5000 soros kód lefordítása.
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A bat fájlra -mint írtam- azért van szükség jelenleg, mert ez a fájl tartalmazza az excel fájl nevére mutató hivatkozást. Vagyis inkább ez nyitja meg a benne megadott hivatkozást.
Minderre azért van szükség, mert a fájl nevét időnként változtatom. Erre a verziószám változások miatt van szükség. Ebből kifolyólag pedig az arra mutató parancsikonok érvénytelenek lennének.Azért keresek olyan megoldást amivel magában a fájlban lehet tárolni a parancsikont, vagy automatizálni annak lecserélését, mert a hálózat (illetve a program) felhasználóit 100 km is elválasztja egymástól, így nem mehetek oda minden egyes géphez és végezhetem el én az ikoncserét
Azt meg ne is mondjam, hogy a felhasználók milyen szinten állnak informatikából...
Vagy aki meg ért is hozzá, az esetleg tesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest