- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
A Cirill betűs támogatás rendben van, az intéző is ezért tudja megjeleníteni. Cirill betűs billentyűzetet is tudtam készíteni. (Ezt a Win7 még akkor rendezte, amikor az Opera böngésző szembetalálta magát egy orosz WEB oldallal.)
Az MS táblázatkezelőjével és a LibreOffice-el is be tudom másolni a táblázatba ezt a Cirill betűs file nevet.
Most már biztos vagyok benne, hogy ez a "DOS közeli" szoftverek (VBS, Notepad2) problémája, amivel bizonyára az MS sem óhajt foglalkozni. Nekem sikerült úgy megoldanom, hogy a listázásból kimaradt alkönyvtárakra egyesével lefuttattam a programomat és az eredményeket "hozzászerkesztettem" félbemaradt lista file-hoz. A jövőben kerülni fogom a problémát okozó file nevek használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest