- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorius
tag
Jó könyv, csak egy kicsit ''sokat akar a szarka...'' érzésem van tőle. (Jó vastag, de egyrészt annyi mindent szeretne átfogni, hogy aztán semmiben sem tud elmélyedni igazán, másrészt egyszerre akarja a ''vezessük végig a tanulót egy-egy példán, lépésről-lépésre (=jó értelemben szájbarágósan, receptszerűen) módszer szerint tanítani , ugyanakkor sok dologról csak utalásszerűen tesz említést).
Én másodikként a Computerbooks könyvét ajánlanám (Programozzunk Visual Basic rendszerben). Ha nem vagy egészen kezdő, akkor szerintem az a jobb. (Én az voltam (vagyokehhez az egész Windows alatti programozáshoz, és az első időkben nagyon jó szolgálatot tett a kék könyv, de aztán inkább emezt forgattam.) Ja, van különy könyv hozzá programozási példákkal, feladatokkal.
Nekem is van egy kérdésem: a fetekete könyv nem csak a .NET-ről szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest