- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Sikerült! Műxik. Asszem. Mit kell letölteni, és honnan, hogy mindig naprakész legyen?
Hát az igaz, hogy a NAV 100x szebb, és könnyebb kezelni, meg mnden ilyesmi. Azt mondod, hogy ez hatékonyabb? Bár múltkor tényleg pont az volt a baj, hogy nem tudott elindulni a nav. Akkor egy symantecről letöltött tool segített.
Ezzel akkor most biztonságban vagyok? Csak nem lehet vel emailt scannelni. :) (vagy tévedek?) -
Dalai Láma
őstag
Nem. De lehet, hogy nem ártana. Eddig soha nem volt vírusos a gépem. Valami vírusgazdi megtudhatta az ímélcímemet. NEm tudom. Pedig sose nyitok ki gyanús csatolt fájlokat, meg hasonlókat!
Ez a legutóbbi vírus talán nem is emailben jött. Lehet, hogy itt az ideje a keményebb védekezésnek! NAV2002 nagyon jó, de ezt még ő sem ismerte fel. -
Dalai Láma
őstag
Na sikerült megoldani. A legtisztább megoldást választottam: Format c: .
A másik gépemen is ott volt a virus. Gondolom az UTP dróton mászhatott át. De érdekes módon arról a gépről le lehetett törölni. Persze minden újraindítás után megint ott volt a windóz könyvtárban.
Most, hogy az én gépemen nincs meg, a másik gépen sem lesz többször. Rákerestem regeditben, meg hagyományosan, de sehol nem találtam. Gondoljátok, hogy mindig az én gépem fertőzte a másikat? És ott miért lehetett egyszerűen törölni. És vajon tényleg törlődött, vagy csak bújkál?
Volt pár más vírus is a gépemen, de azokhoz volt symantec irtó tool. De azóta folyton hibaüzeneteket írt ki, hogy em találja azt a fájlt. Formázással most tiszta a helyzet, és hibaüzenet sincs.
Az adatokat átraktam a másik gépre, aztán vissza. Remélem, ott is eltűnt a vírus, nem akarok visszafertőződni!!! -
Dalai Láma
őstag
Gáz van. Van a gépemen a windows könyvtárban egy brasil. exe fájl. Ez gondolom egy féreg, vagy ilyesmi, az indítópultba is beépült, lelőhetetlen. Kikapcsolom az msconfigban, de aztán újraindításnál megint ott van.
A windows könyvtárban is ott virít az exe fájl, de nem lehet törölni. A NAV mai frissítésével sem találtam meg. Hogyan irtsam le?
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest