- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Benyeltem valami "av.exe" szerű vírust, ami ál-riasztásokat csinál a gépen, és többek között letiltja az igazi vírusirtót, nem enged telepíteni, és a böngészőket is letiltja, valamint átír néhány registry fájlt.
(Win XP 32bit amúgy)
Újraindítás után mikor tölti be a win-t, egy pillanatnyi kékhalál, aztán újraindul a gép.
Csak csökkentett módban tud indulni, hálózattal együtt már nem megy a csökkentett mód se. Itt van a gond is.
Az AV.exe-t megtaláltam a linux-os rendszeremen keresztül, le is csaptam, de az átírt registry-ket nem tudtam kijavítani. Már a sokadik programmal próbálkozok, de vagy nem találta meg a hibát, vagy internetkapcsolat kellene neki a frissítéshez/regisztráció/feltörés(stb), az meg sima csökkentett módban nincs.Próbáltam megkeresgélni a megadott hibás registry fájlokat, de a leírás szerinti elérési út nem passzolt.
Valaki tud valamit segíteni ez ügyben? Valami jó reg. cleaner, vagy ötlet módszer, bármi!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla