- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
danteshell #22 üzenetére
lásd #20 - válts unixra abban alapból van hard és soft támogatás. najó abbahagyom.
megnéztem én is, de felemás a dolog. az aviban semmi szerkeszthető, wmvben meg csak title és comments van. jpgben van keyword mező is. jól sejtem, hogy ezt kéne feltölteni? pontosvesszővel elválasztva? a winfs pl. beleír ide vagy külön adatbázist tákol majd magának? úgyértem elveszik reinstallkor vajon a korábbi kategorizálás? -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #15 üzenetére
lehet úgyis, hogy kijelölsz többet.
viszont, ha jól látom avi-k metaadatát a windows nem engedit buzerálni, arra valami kiegészítő kell. -
lapa
veterán
válasz
danteshell #12 üzenetére
dehogynem. megadod a metaadatokban (fájl tulajdonságok talán), hogy orál, anál, animál és kész. gondolom legalábbis.
mod: na jól gondoltam...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #12 üzenetére
viszont a szőke csajos videó metaadatában ezt megadhatod
-
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #10 üzenetére
hát a virtuális mappának pont az a lényege, hogy a fájl már valahol létezik, csak bizonyos tulajdonságokkal rendelkezőket egy helyen szeretnénk látni, tehát a virtuális mappába nem lehet menteni, mert nincs hova.
[link]
az ilyen kézzel hozzárendeléses dolgot a winfs tud
egyébként metaadatok segítségével szerintem megvalósítható lenne amit akarsz
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #8 üzenetére
beütőd a keresőjébe a feltételeket, az indexelő pillanatok alatt kidobja az eredményt, fogod kihúzod valahová a fájlrendszerbe, csinál egy shortcutot, ami virtuális mappaként funkcionál, használható file-open dialógusablakokban is.
-
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #6 üzenetére
tessék?
a windows desktop search által produkált dolog kvázi ugyanaz, mint a vista virtuális mappa fícsörje, csak nincs úgy integrálva az explorer-be -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #1 üzenetére
windows desktop search, az aktuális keresőablak címsorát kihúzod valahová és kész a virtuális mappa
-
válasz
danteshell #1 üzenetére
ezek a virtuális mappák mik? hogyan működnek?
elméletilteg a WinXP ben is lehet virtuális meghajtót létrehozni, ami egy vincseszteren lévő mappa tartalmát tartalmazza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest