- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
a soft/hardlink szerintem ebben a kérdésben nem túl célravezető, mert túl statikus és nehézkesebb is szerintem, de mint mondtam hardlinkelni xp-ben is lehet
oda írod, ahova akarod, szerintem a comments a legkézenfekvőbb.
a winfs csak részben használja a metaadatokat, mivel jóval többről van benne szó, mint egyszerű fájltulajdonságokról. a winfs egy sql adatbázisban tárolja az infokat, innen ugye látszik, hogy ez nem format biztos.
esetleg, ha a vinyóban egy rejtett partícióra dolgozna, de ez nem biztos, hogy mindig rendelkezésre állna, több más kérdést is felvet, szal ezt valószínűtlennek tartom és nem is hallottam ilyesmiről.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
válasz
danteshell #22 üzenetére
lásd #20 - válts unixra abban alapból van hard és soft támogatás. najó abbahagyom.
megnéztem én is, de felemás a dolog. az aviban semmi szerkeszthető, wmvben meg csak title és comments van. jpgben van keyword mező is. jól sejtem, hogy ezt kéne feltölteni? pontosvesszővel elválasztva? a winfs pl. beleír ide vagy külön adatbázist tákol majd magának? úgyértem elveszik reinstallkor vajon a korábbi kategorizálás? -
Hulot
tag
A unix-os világban van olyan, hogy link (hard- és soft-). Ha ntfs rendszered van, akkor az xp is tud valamilyen link funkciót. Helpben keress rá. Parancssorban kell beadni minden kivánt linket.pl. valahol van a fájl és egy másik könyvtárban megadhatsz új fájlnevet hozzá.
-
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #15 üzenetére
lehet úgyis, hogy kijelölsz többet.
viszont, ha jól látom avi-k metaadatát a windows nem engedit buzerálni, arra valami kiegészítő kell. -
lapa
veterán
válasz
danteshell #12 üzenetére
dehogynem. megadod a metaadatokban (fájl tulajdonságok talán), hogy orál, anál, animál és kész. gondolom legalábbis.
mod: na jól gondoltam...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #12 üzenetére
viszont a szőke csajos videó metaadatában ezt megadhatod
-
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #10 üzenetére
hát a virtuális mappának pont az a lényege, hogy a fájl már valahol létezik, csak bizonyos tulajdonságokkal rendelkezőket egy helyen szeretnénk látni, tehát a virtuális mappába nem lehet menteni, mert nincs hova.
[link]
az ilyen kézzel hozzárendeléses dolgot a winfs tud
egyébként metaadatok segítségével szerintem megvalósítható lenne amit akarsz
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #8 üzenetére
beütőd a keresőjébe a feltételeket, az indexelő pillanatok alatt kidobja az eredményt, fogod kihúzod valahová a fájlrendszerbe, csinál egy shortcutot, ami virtuális mappaként funkcionál, használható file-open dialógusablakokban is.
-
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #6 üzenetére
tessék?
a windows desktop search által produkált dolog kvázi ugyanaz, mint a vista virtuális mappa fícsörje, csak nincs úgy integrálva az explorer-be -
danteshell
senior tag
nem értem...
milyen keresőablak ??
ez nekem nem jó mert a virt. mappákba nekem kézzel kéne beraknom a cuccokat, nem tudom megmondani a proginak hogy figyu csak a szöke csajos videórészeken keress...
nagyon adatbázisgyanús a dolog megnézem ebben az irányban is de ha tud valaki konkrét progit azonnal szóljon -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #1 üzenetére
windows desktop search, az aktuális keresőablak címsorát kihúzod valahová és kész a virtuális mappa
-
danteshell
senior tag
tegyük fel vannak videók, amik egy sorozat részei...
de mindegyik video más típusú jelenetet tartalmaz...
sorozatonként vannak mappákban...
olyan mappa kéne nekem ahol jelenetenként, szereplőnként, témánként is és minden más módon tudjam csoportosítani ezeket anélkül hogy másolgatnom kellene.
ha megadott paraméterek után még keresni is lehetne az lenne az igazi -
válasz
danteshell #1 üzenetére
ezek a virtuális mappák mik? hogyan működnek?
elméletilteg a WinXP ben is lehet virtuális meghajtót létrehozni, ami egy vincseszteren lévő mappa tartalmát tartalmazza -
danteshell
senior tag
téma adott, virtuális mappákra lenne szükségem.
valami olyasmire ami majd a vista-ban lesz...
winxp alá kéne valami progi amivel ezt meg lehetne oldani
mindenféle ötletnek esetleg proginak örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest