- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
a soft/hardlink szerintem ebben a kérdésben nem túl célravezető, mert túl statikus és nehézkesebb is szerintem, de mint mondtam hardlinkelni xp-ben is lehet
oda írod, ahova akarod, szerintem a comments a legkézenfekvőbb.
a winfs csak részben használja a metaadatokat, mivel jóval többről van benne szó, mint egyszerű fájltulajdonságokról. a winfs egy sql adatbázisban tárolja az infokat, innen ugye látszik, hogy ez nem format biztos.
esetleg, ha a vinyóban egy rejtett partícióra dolgozna, de ez nem biztos, hogy mindig rendelkezésre állna, több más kérdést is felvet, szal ezt valószínűtlennek tartom és nem is hallottam ilyesmiről.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #15 üzenetére
lehet úgyis, hogy kijelölsz többet.
viszont, ha jól látom avi-k metaadatát a windows nem engedit buzerálni, arra valami kiegészítő kell. -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #12 üzenetére
viszont a szőke csajos videó metaadatában ezt megadhatod
-
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #10 üzenetére
hát a virtuális mappának pont az a lényege, hogy a fájl már valahol létezik, csak bizonyos tulajdonságokkal rendelkezőket egy helyen szeretnénk látni, tehát a virtuális mappába nem lehet menteni, mert nincs hova.
[link]
az ilyen kézzel hozzárendeléses dolgot a winfs tud
egyébként metaadatok segítségével szerintem megvalósítható lenne amit akarsz
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #8 üzenetére
beütőd a keresőjébe a feltételeket, az indexelő pillanatok alatt kidobja az eredményt, fogod kihúzod valahová a fájlrendszerbe, csinál egy shortcutot, ami virtuális mappaként funkcionál, használható file-open dialógusablakokban is.
-
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #6 üzenetére
tessék?
a windows desktop search által produkált dolog kvázi ugyanaz, mint a vista virtuális mappa fícsörje, csak nincs úgy integrálva az explorer-be -
X-COM
nagyúr
válasz
danteshell #1 üzenetére
windows desktop search, az aktuális keresőablak címsorát kihúzod valahová és kész a virtuális mappa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest