- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli1982
tag
A film Xvides avi, aminek a hangja AC3-as, így nem eszi meg az asztali DVD. Csak a hangot kell alakítani.
De szerintem feladom, mert most látom, hogy az egyik filmem hangja AC3 és lejátssza az asztali dvd is... Marha jó komolyan mondom... Egyik AC3-as videót lejátsza, másikat meg nem.. Szal akkor abba maradok magammal, hogy amit lejátszik azt asztaliban nézem meg, amit meg nem azt gépen... De már megőszültem, és ezt már sose fogom érteni
[Szerkesztve] -
zoli1982
tag
Egyébként ez akaszt ki, de nagyon:
Ugy csináltam ahogy mondtad: vagyis filmről leszedtem a hangot és mp3-at csináltam belőle, majd NaDub-ban film megnyit (Videó: direct stream copy) és a hangnál betallóztam az mp3-at és azt is direct stream copy-ra tettem... Majd elmentettem... Nem játsza le az asztali lejátszó...
Viszont, ha a hangot (wav-ot) a VirtualDub-ban full compressnél MP3-ra állítom, akkor tökéletesen megcsinálja, addig amíg nem áll meg 32%-nál a dolog... Az addig elkészült 32% jó, mert felírtam DVD-re és van hangja az asztali dvd-lejátszón is...
Szóval kezdek begolyózni, mert a két módszer ''szerintem'' lényegében ugyanaz, csak míg egyiknél külön progi csinálja az mp3-at wav-ból, a másik (VirtualDub) meg maga... Mi lehet a két módszer közti különbség az átalakításban, hogy egyikkel jó (lenne) ha nem álna meg 32%-nál, a másikkal meg nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest