- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli1982
tag
A film Xvides avi, aminek a hangja AC3-as, így nem eszi meg az asztali DVD. Csak a hangot kell alakítani.
De szerintem feladom, mert most látom, hogy az egyik filmem hangja AC3 és lejátssza az asztali dvd is... Marha jó komolyan mondom... Egyik AC3-as videót lejátsza, másikat meg nem.. Szal akkor abba maradok magammal, hogy amit lejátszik azt asztaliban nézem meg, amit meg nem azt gépen... De már megőszültem, és ezt már sose fogom érteni
[Szerkesztve] -
zoli1982
tag
Egyébként ez akaszt ki, de nagyon:
Ugy csináltam ahogy mondtad: vagyis filmről leszedtem a hangot és mp3-at csináltam belőle, majd NaDub-ban film megnyit (Videó: direct stream copy) és a hangnál betallóztam az mp3-at és azt is direct stream copy-ra tettem... Majd elmentettem... Nem játsza le az asztali lejátszó...
Viszont, ha a hangot (wav-ot) a VirtualDub-ban full compressnél MP3-ra állítom, akkor tökéletesen megcsinálja, addig amíg nem áll meg 32%-nál a dolog... Az addig elkészült 32% jó, mert felírtam DVD-re és van hangja az asztali dvd-lejátszón is...
Szóval kezdek begolyózni, mert a két módszer ''szerintem'' lényegében ugyanaz, csak míg egyiknél külön progi csinálja az mp3-at wav-ból, a másik (VirtualDub) meg maga... Mi lehet a két módszer közti különbség az átalakításban, hogy egyikkel jó (lenne) ha nem álna meg 32%-nál, a másikkal meg nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest