- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
A hálózati beállítást ugye el lehet menteni ubuntuban helyként. Ezt el is menti, de bekapcsoláskor mindig a default DNS-t akarja használni, és hiába teszem át mindig a sajátomra, elfelejti, hogy azon volt. (Mondjuk amikor először tettem fel a rendszert, még el sem tudtam menteni a beállítást, nem tudom miért, és hogy mitől lett jó másodszorra.) A fájlrendszerre tudok írni, letöltöttem két zip fájlt, kicsomagoltam őket, másoltam, azok meg is maradtak. Mást egyelőre még nem nagyon próbálgattam időhiány miatt. Ja, a háttérképet megváltoztattam, azt megjegyezte.
-
CWorm
aktív tag
Igen, már másodszor tettem fel, meg leszedte magának a frissítéseket is meg minden. Amúgy hogy lehet nemrendesen felrakni? Live cd-ről raktam fel, aztán a cd-t eltávolítottam, szóval nem is arról fut. Pár ubuntus topikban már mondták, hogy inkább windowsos/virtualboxos topikban érdeklődjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged