- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Ha csak az a fontos, hogy a vboxban XP fusson, akkor melyik lesz a legjobb gazarendszer(amelyiken a leggyorsabb lesz az XP)?
Win7, XP, Ubuntu (xubuntun megy vbox?)Eddig win7-en ment és nem volt semmi gond.
De egyéb okok miatt a vboxban meglévő xp mellé csináltam egy másikat azzal már akármit csináltam akárhogyan állítottam baromi lassú volt, a program amit szerettem volna futtatni rajta használhatatlan volt, ram méret processzorok száma guest additions stb, mindent ugyanúgy csináltam mint az elsőnél.
Szerintem a gazda rendszer w7, @szódott el és azért nem ment már rendes teljesítménnyel a vboxban az xp. Szóval most új gazdarendszert szeretnék lehetőleg minél stabilabb legyen, és röccenésmentesen menjen rajta az xp. Azt tudom, hogy ubin lehet futtatni vboxal XP-t de azt nem tudom, hogy jobb/rosszabb lesz-e a teljesítménye.
A gépemben i5 van 4gb rammal gondolom ennek mindenhogyan elégnek kell lenni.Üdv,
Misi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arena Breakout: Infinite
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest