- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Elöljáróban elnézést, hogy nem fog teljesen témába vágni a dolog, de pontosan ebben a témában, általános topikot nem találtam (csak zártat), és nem akartam csak ezért újat nyitni.
Egy Lenovo ThinkPad T500-ason (P8700, 4GB memória) szeretnék Windows 7 alatt Linuxot telepíteni/használni. Különböző okok miatt nem akarok külön partícióra bootolható verziót felrakni, valamint jó lenne kicsit a virtualizácóval is megismerkedni, ezért tettem fel itt a kérdést.
Azt, hogy pontosan milyen szoftverek elérhetőek, melyik mennyire stabil, melyik mire való leginkább stb. azt nem tudom pontosan, ezért az sem biztos, hogy pont ebben a topikban folytatom majd a további érdeklődést (a kérdést bemásolom pár másik topikba is).
Szóval a fenti helyzetben vagyok, és első körben nem tudom melyik szoftvert válasszam. Ti melyiket ajánlanátok, ha a követelmények az alábbiak:
- Microsoftos dolgokat MSDNAA-n ingyen el tudok érni, ezen kívül azonban valami ingyenes verzióra lenne szükség (legalább tanulási célokra).
- 64 bites Windows 7-tet használok egy kétmagos, VT Ready Intel P8700 -as processzon, 4 GB memóriával (ha számít).
- Első körben Linuxot akarok használni vele, méghozzá próbálgatás, egyszerűbb C++ fejlesztéshez.
- Kezdő vagyok a témában, ezért nem hátrány, ha könnyen kezelhető, de ha kell, az angoltól és konfig fájlok farigcsálásától sem riadok vissza (és az olvasástól sem, ha már kiderül majd, hogy melyiket használjam).Kezdetnek azt hiszem ennyi. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óvodások homokozója
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Byintek Love U14 Projektor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest