Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Elöljáróban elnézést, hogy nem fog teljesen témába vágni a dolog, de pontosan ebben a témában, általános topikot nem találtam (csak zártat), és nem akartam csak ezért újat nyitni.
Egy Lenovo ThinkPad T500-ason (P8700, 4GB memória) szeretnék Windows 7 alatt Linuxot telepíteni/használni. Különböző okok miatt nem akarok külön partícióra bootolható verziót felrakni, valamint jó lenne kicsit a virtualizácóval is megismerkedni, ezért tettem fel itt a kérdést.
Azt, hogy pontosan milyen szoftverek elérhetőek, melyik mennyire stabil, melyik mire való leginkább stb. azt nem tudom pontosan, ezért az sem biztos, hogy pont ebben a topikban folytatom majd a további érdeklődést (a kérdést bemásolom pár másik topikba is).
Szóval a fenti helyzetben vagyok, és első körben nem tudom melyik szoftvert válasszam. Ti melyiket ajánlanátok, ha a követelmények az alábbiak:
- Microsoftos dolgokat MSDNAA-n ingyen el tudok érni, ezen kívül azonban valami ingyenes verzióra lenne szükség (legalább tanulási célokra).
- 64 bites Windows 7-tet használok egy kétmagos, VT Ready Intel P8700 -as processzon, 4 GB memóriával (ha számít).
- Első körben Linuxot akarok használni vele, méghozzá próbálgatás, egyszerűbb C++ fejlesztéshez.
- Kezdő vagyok a témában, ezért nem hátrány, ha könnyen kezelhető, de ha kell, az angoltól és konfig fájlok farigcsálásától sem riadok vissza (és az olvasástól sem, ha már kiderül majd, hogy melyiket használjam).Kezdetnek azt hiszem ennyi. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest