- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Fotók, videók mobillal
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
human374
tag
Hello!
Volna egy kis gondom a 3D gyorsítással.
Raktam fel Ubuntut azzal simán ment a 3D + Guest Additions. Aztán telepítettem egy Win 8-t és már nem bízok magamban sem, de úgy emlékszem, hogy ott se volt gond. Aztán idővel csináltam egy másikat és ott már nem tudtam működésre bírni.
Próbáltam egy csomó troubleshoot-t, de semmi nem akart segíteni. Néztem különböző memóriaméretekkel, próbáltam Safe Mode-ban felrakni a Guest Additions-t, néztem többféle telepítési sorrendet... nem értem mi lehet a baj. Bár láttam olyan kommenteket, hogy a 3D még nem teljesen jó, de furcsa módon az egyetemi gépeken tökéletesen megy a Win8 + 3D + Guest Additions.Ja a hibajelenséget azt még nem is írtam... szóval amikor felrakom a Guest Additions-t akkor vagy elsötétül a képernyő és úgy marad vagy csak a különböző színű csempéket látom üresen. A kikapcsolom a 3D gyorsítást akkor minden szép és jó, csak én pont hogy a teljes képernyőt szeretném kihasználni.
Van valami tippetek?VBox: 4.2.18
Windows 8 Pro 64Gépem:
ASROCK B85M
Intel Core i5-4570
8G DDR3
Integrált VGA: Intel® HD Graphics 4600
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest