- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Nem, szerintem ezt mezei is megcsinálja neked. A plafon 100k, ez alatt megúszod. Anyag+szerelés.
De ha EON minősített villanyszerelő csinálja az ugye nem hátrány. Ezen nem spórolhatok, a villany nem játék. Rákerestem a Google-ban. A városban találtam egy villanyszerelőt, aki 5 értékelésből 5 csillag. Rákerestem az EON oldalán és EON minősített. A Google szerint szombaton is 08:00-20:00 nyitva van.
A lakáselosztó cseréjével is már előrébb vagyg, de igen, előbb-utóbb az egész házat vezetékelni kell.
Ne! Az egész házat? 15 lakás van ebben a panelházban! Én csak azt az egyet tudom kifizetni amiben élek.K.b.szott rendetlenség van. Nem elektromos szerelés, másfajta van félkész állapotban mert én csinálom. Minden szanaszét. A jogi ügyem és egy másik ügy papírjait/dossziéit szét kellett szedni. Évekre visszanyúló ügyek. Máshogy már nem látom át. Ezért a nagyobbik szobában mindenfelé fontos dokumentumok. A vasalódeszkát is most erre használom.
A védőföldelés miatt be kellene járnia a lakást? Ellenőrizni kell, hogy megvan? Védőföldelés csak a konyhában és a fürdőszobában van. 50 éve úgy gondolták a szocializmusban a szobákba nem kell védőföldelés. Az a hanyatló nyugat ópiuma vagy mi.[ Szerkesztve ]
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- További aktív témák...
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest