Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz Gubbba #2084 üzenetére

    Ha még nincs készre szerelve a konyhabútor, akkor javaslom kábelcsatornában átvezetni a tűzhely eredetileg tervezett helyéről a neki tervezett áramkört a konyhabútor mögött a falon az új helyéig. Nem szerencsés ha egy körön van a tűzhely és a mosogatógép, mert akkor egyidőben nem lehet őket használni. A mikrosütő áramfelvétele általában kisebb, azzal akár egy áramkörön is elmegy, de ott meg az szokott lenni, hogy arra a körre kerül a vízforraló meg a kávéfőző és úgy már megint problémás lesz.

    Másik kérdésed: Igen. El lehet osztani a fogyasztókat a két áramkörre B13 as kismegszakítóval. Az egyikre teszed a mosógépet ami kb 10A max, ha a leírásában 16A van, akkor olyan hálózat és olyan megszakító kell! A másik körre mehet a többi. Hőszipkás szárítógép 2-4 A max , Hűtő 2-4 A max Fagyasztó 2-4A max.
    Ha nem hőszipkás szárítógépet tervezel, hanem az energiazabáló fajtát (kondenzásciósnak is szokták hívni, de z ez elnevezés kicsit megtévesztő, mert a hőszipkás is kondenzáció elvén működik, csak van benne egy hőszivattyú is), annak áramfelvétele 10-12A max. Azzal már lehetnek problémák akármelyik körre teszed.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák