- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Ha az én reakciómra gondolsz, akkor én azért írtam a mérges kommentet, hogy a hozzászólásban precízen leírt sleppnek odaszúrjak - több száz oldalon keresztül magyarázhatnám, hogy miért, de nem teszem. És nem az volt a szándékom, hogy téged személyesen kioktassalak.
Mint ahogy te is leírtad később, eszedbe nem jutna olyan rendszert fejleszteni, aminek kritikus eleme a windows, vagy hasonló kernel módú szolgáltatások bármelyikére is épülne. És ez valóban így van. Én meg már nem akarok jópofizni olyan rendszerekhez, amiknek minden egyes aspektusa nemzetbiztonsági kockázatot jelent, amik egy nagyságrenddel több erőforrást igényelnek a szükségesnél, amelyek életben tartásához és fejlesztéséhez tízszer annyi ember, mint indokolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged