- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
És az a durva, hogy ezek már annyit keresnek, mint odakint. Rohadt nagy a várólista is rájuk.
Ma már kínomba eljutottam oda, hogy néztem gáz és fűtésszerelő tanfolyamot. Gondoltam elvégzem, aztán ha ennyire kapósak még akár kereshetek is vele, de legalább várni nem kell.
Hát találtam is Debrecenben, 540 ezer vizsga nélkül, és egy év. Tehát úgy álljak neki, hogy van egy évre annyim, hogy max 4 órában ha tudok mellette dolgozni, vagy még azt sem (tehát, rezsi, kaja stb) plusz az 540 ezer, és ezután még keresni se tudok vele. Meg ha ezután komolyan gondolom, akkor kell egy munkás autó is...Egyébként azt sem értem, hogy miért van, ahol az emberek elfogadják és van ahol nem. persze nem mind ilyen, de mondok egy példát. Elmegyek házhoz, újrarakom a Windowst, drivereket, 1-2 programot amit akarnak. kb 1 óra. Mondok a végén 4-5000ft-ot, és akkor megy a hápogás meg a hátas dobálás. Odamegy a kőműves, félórát hümmög, és a 30 ezer simán rendben van ...
#39639 Qru : ne is mondd ... 1,5 hete hívogatom, csak ma 9× hívtam. írtam, neki facebookon, megnézte, nem válaszolt. Annyit nem írt, hogy dolgom van keress mást, vagy tarts ki pár napig és megyek, vagy valami ... érted? De semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest