Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
smiti!
-
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Erre van a fogyvéd, esetleg egy jó ügyvéd, ha van kedved szivatni a boltot
a bolt szempontjából a legolcsóbb megoldás az eredeti vételár beszámítás egy új termékbe és/vagy a memória sebességnek és kapacitásnak megfelelő azonos vagy jobb felajánlása. (A végén úgy is itt fog kikötni az ügy fogyvéd esetén is ha leírta a garpapírra/számlára, hogy 3/5/10 év gar) -
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez tévedés
ha igaz lenne a 3-5 év garral vett cuccok esetén is elhajthatnának 1 év után.A bolt engem nem kötelezhet rá, hogy a gyártóhoz forduljak, ha én hozzá viszem, akkor neki kell intézni a garanciát meghibásodás esetén, az egy másik történet amikor külön garipapírt ad a hazai szervíz/márkaképviselet amivel közvetlenül hozzá fordulhatok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pont erről szól a mese, jól látod. Az élettartam gari arra vontakozik, hogy amíg gyártásban van az adott ram addig kötelsek cserélni. Ki van ez találva a gyártók sem tök hülyék.

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
Miért nem ajánlod a Corsair-t? Mikor én vettem az ilyen kittet akkor még mindenki ezt ajánlgatta, és én azóta is probléma nélkül használom. Bár a papírra leírt 10 év garancia az megnyugtató gondolom mindenki számára.

-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Csak ne Vengenace-t, azok nem annyira jók.
mod:
Vigi: Azért ezt örömmel olvassa az ember: Hamilton szerint Alonso és a Ferrari a legjobb
Seb mehet a csudába.

-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor
üzenetére
Vehetsz több kit-et is belőle...

Nekem az Astrán volt anno az előző Enerdzsí Szévör. Nem szerettem mert közepes gázra is megkapart, túl kemény keverék volt. Pedig az 1,6 16V G Astra nem egy erős gép és nem is virsli méret volt rajta.
Nekem Yokohama van, esőben az is nagyon penge.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Fent biza. Imádom is!
Valamelyik nap elugrottunk vele Dobogókőre, már este volt és esett az eső, mikor elnéztem egy kanyart. Kanyarban vettem vissza a tempót cca. 90-ről 60-ra. 1 métert nem csúszott.
RAM-ra: nagyon szép darab, de 8 GB kevés

F34R: tök jól mutatnak a VGA kártyák a tv állvány fiókjában a DVD lemezek között.

-
Qru
MODERÁTOR
Közben felkerültek a nyári papucsok. Nálatok már fennt vannak srácok?
Mercutio: Vasfűrész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
Ha most vennétek ramot, ez a bestbuy: [link]
Tájul közlöm, hogy ezen ugyanazok a chippek vannak mint a 2133MHz-eseken.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_
üzenetére
Hogyne követné le.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki meg olcsón elhappolja az felrakja utána magasabb áron (tisztelet a kivételnek).Olyan ez mint a valuta árfolyam. Ha gyengül a Ft, akkor drágulnak a cuccok nagykerben, ami alapján kisker is emeli az árait (függetlenül attól hogy raktáron van-e a cucc nagykerben/kiskerben).
-
Mercutio_
félisten
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én úgy látom 1-2 embert kivéve, aki nem nézte meg hol állnak most a ram árak mindenki azonnal leköveti a bolti áremeléseket az aprón.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten
üzenetére
Írj SRII-nek. Megkeresett ma, hogy most akar új platformra váltani.
-
Rypejakten
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Ebben igazad van, de ha jövőre bejön a DDR4-es buli, akkor egy komplett platform mehet a kukába/apróra, bár ennek nem nagy a valószínűsége.
Én szvsz. kivárnék a 1150-re váltással.Más: Ha esetleg ismertek olyan családot, ahol éppen most tervezik megvenni a kissrác első gépét, mert szeretné kipróbálni az újabb címeket, akkor jelezzetek valahogy, esz a fene, hogy nem használom ki a gépet.
Köszönöm.Mercutio_: 1,5V-os, valszeg feszemelés nélkül menne 1600-on is, ennyiért újonnan megéri, más, hogy RAM-ot már csak apróról vennék a drágulás kezdete óta.
-
Mercutio_
félisten
Jah 1 hét alatt 7+fa-ról 8+fa-ra ment fel szaros 4GB HyperX ram darabja
miközben Crucial-ból 2x4GB-t adnak alig többért, igaz "csak" 1333-as, de Intelhez jó az is nem?
Még szerencse, hogy a vulcan-okat megrendeltem időben. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vigneau
üzenetére
Este újra megnéztem az utolsó kört, Pic mentett meg minket, azt ugye tudod?
Ha ő nem tartja fel Vettelt akkor bejön hamradiknak. Ugyan lehúzódott, de emiatt elrontotta a féktávot kicsit Seb és leszakadt Hamiról így hiába nyitotta a DRS-t, kevés volt. Még úgy is, hogy ugye köztudott hogy az RB9-es végátétele rövidebb mint a W04-é ami pont azt eredményezi, hogy jobb a kigyorsításnál (cserébe ugye kisebb a végsebessége) de hiába. -
Speed®
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Jó vétel, én most vettem nemrég hasonlóért egy kishibás (egyik modul qka, gariztatni kell) szettet, 10+k spórolás bolti árhoz képest, egy kis kényelmetlenségért cserébe kibírom..szerencsére jól tudtam kijönni a 4x4 Kingmaxból, szóval megérte.
ittakary
Természetesen, ott leszek, ahol kaja is van
Qru ThX!
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Az intel-es notebookok esetén pedig a megoldás alapból problémás. Mert ugye minden adat az IGP-n megy keresztül, szóval ha van nagyobb teljesítményű dVGA a gépben, akkor ahhoz gyakorlatilag mindig késve ér el az adat. Fantasztikus dolog pl CAD-ek használatakor. Szomszédom notebookja sokkal erősebb, mint az asztali gépe (asztaliban egy 5450 van egy lepusztult Pentium Dual Core-ral, a notiban i5 és 6570M). Az asztalin teljesen folyamatos a kép megjelenítése még nagymennyiségű objektum esetén is, míg a noti még egy egyenest is csak szaggatva képes mozgatni. Haveromnak meg egy Acer notija van valami Turion X2 Ultra ZM-82-vel és Mobility Radeon HD 3670-nel. Ezen meg megy hiba és akadozás nélkül az AutoCAD és az ArchiCAD is.
Szóval nem biztos, hogy jobban jársz az intel-lel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Köszi. Most látom a fenti kártya milyen poros. Na, majd letakarítom valamikor.

Mellesleg itt lesz Veletech is megrendezve. Lehet kukkolni a helyszínt (galérián lesz a PC részleg).
-
Vigneau
félisten
-
F34R
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
En azt ertem de egy Nvidia-val sehogy nem lehetseges.
-
Mercutio_
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
Az a baj az AMD-s notikkal, hogy az iGPU és a dGPU ikerítése még gyermekbetegségekben szenved. Stuttering effektet okoz a kapcsolatuk sok esetben - ez amolyan röccenés a játékon belül, amit csak úgy lehet kiküszöbölni, hogy kiiktatod az iGPU-t. Így viszont gyengébb a GPU teljesítmény. A HD 7670M meg gyengébb a jelenlegi HD 6770M-emnél.
Amúgy Magadnak lesz, vagy nekem ajánlottad volna?
-
Mercutio_
félisten
Nem mondod, hogy már csemete is van?
aszittem fiatalabb vagy 
Vigi: Egy ilyen notiba szaladtam bele, ezzel mi a gond? (azon kívül, hogy AMD
) Jah, most olvasom notebookcheck-en, hogy nvidia GT630M/550M szint, kérdés megy-e dualba a trinity-ben lévő igp-vel, és ha igen mennyit javít rajta 
-
Speed®
titán
F1..7ágra süt a nap..menjetek levegőre

Épp aprítom a hozzávalókat, fél óra és rotyog a babgulash..F1es lesz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a pizzéri mellette jó lehet. Csak kéne asztalt foglalni.

a bolt szempontjából a legolcsóbb megoldás az eredeti vételár beszámítás egy új termékbe és/vagy a memória sebességnek és kapacitásnak megfelelő azonos vagy jobb felajánlása. (A végén úgy is itt fog kikötni az ügy fogyvéd esetén is ha leírta a garpapírra/számlára, hogy 3/5/10 év gar)

ha igaz lenne a 3-5 év garral vett cuccok esetén is elhajthatnának 1 év után.

mindegy ha annyira nem tuningol es nem jatszik , rendereles meg szerkesztes kozben nem jon ki a kulombseg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
miközben