- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
szarkad333 #2040 üzenetére
egyelőre az elgondolásom az, hogy 3 műfajt szeretnék párhuzamosan szerkeszteni, ebből az egyik az minden bizonnyal városi bringások és fixisek lenne, mivel én is és a barátaim is ezen a vonalon haladunk.
másodiknak valami látvány-ágat gondoltam, bmx vagy mtb street/dirt vonalon, de akár flatland is, de ilyen ismerősöm kevés van. abban reménykedem hogy majd lesz valahogy és ismerősök ismerősei által sikerül.
a harmadikat még nem tudom, egy downhilles részt nehéz lenne összeszervezni és sok pénzt emésztene fel normális helyszínre utazni hozzá. gondoltam motorosokra is (kicsit szabadabban értelmezve a kerékpár fogalmát) harmadikként de ilyen ismerősöm mégkevesebb van és ez mégtöbb pénzt igényelne valószínűlegkempingbringa, boltbajárós-nagymamás, bármi lehet még. nem valószínű hogy július végénél korábban bele tudnék vágni
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest