Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Én youtube-os zene- és egyéb videókat szeretnék letölteni, lefordítani magyarra és a kész magyar felirattal visszatölteni.
Készítettem már ilyen munkát (teljes filmet is fordítottam le), de többek között ez is az én munkám: (már csak a csajszi miatt is érdemes megnézni a klippet!):
[link]
A kérdésem az lenne, hogy akkoriban találtam egy nagyon jó kis feliratozó progit, aminek az volt a lényege, hogy az időzítéssel nem kellett szórakozni: egy adott feliratot akkor és addig jelenített meg, ill. időzített be, amikor és ameddig egy addott billentyűt - azt hiszem, a space volt - nyomva tartottam, mialatt persze egy kis ablakban futtatta a videót és természetesen lejátszotta a hangot is.
Ennél egyszerűbb és könnyebb időzítést nem tudok elképzelni, de azóta sajnos elfelejtettem, melyik ez a program, persze lehet, hogy több progi is tudja ezt a funkciót.
Aki tud, kérem, segítsen. -
Weareus
addikt
Sziasztok!
Egy barátom vett egy 27 colos 4k-s monitort. Főleg videószerkesztésre, vágásra használja, Edius 7-tel dolgozik.
Ha full hd-ra állítja a felbontást, homályos a kép (nem csoda, ezt mondtam neki, hogy nem ez a monitor natív felbontása).
4k-ban meg mütyür betűk vannak, nem látja.
Windows 10-es környezetet használ.
Ediusban vagy win 10 alatt van valami beállítás, hogy a cicamica betűk 4k-ban olvashatóak legyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest