Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mis69
tag
Igen az a probléma amit nemurea írt. Kijavítottam a space-eket meg a "nyilakat" és így működik. Köszönöm mindkettőtök segítségét.
-
mis69
tag
válasz
elistvan #1369 üzenetére
Nem akar sikerülni. UTF-8 a kódolása az eredeti srt-nek. Ha megnyitom a már kicserélt fájt és mentés másként-ra nyomok az ablakban szintén UTF-8 a kódolás. A kicserélt srt-t ha be akarom tölteni a Subtitle Workshop-ba akkor azt írja rossz felirat vagy nem támogatott forma. Ha viszont csak a szöveget cserélem ki (a számozást hogy hanyadik szöveg vagy az időpontok ahhoz nem nyúlok) akkor működik. Így viszont nagyon macerás a szöveg kicserélése azért akartam csak mindent törölni és beilleszteni a lefordított szöveget mindennel együtt. Nem cseréltem az egész szöveget csak néhány sort.
-
mis69
tag
Sziasztok!
Elnézést hogy ide írok de a feliratos topicban már rég volt hozzászólás. Angol nyelvű feliratot bemásoltam egy az egyben az időkkel együtt a google fordítóba, és a lefordított szöveget kicseréltem (bemásoltam az srt fájlban) de így nem érzékeli a feliratot. Miért nem? Ha esetleg valaki ért hozzá köszönöm.
-
mis69
tag
Nem ajánlom senkinek hogy ezt a wavepad-ot letöltse mindenhova beeszi magát pl. a winrar ikonját aziso ikonját a jpeg ikonját a rich text dokumentum ikonját is megváltoztatta. Az irfanview-ban azóta nem tudok teljes képernyőben görgetni. Az mp-hc ikonját is megváltoztatta de azt sikerült újrarakás után eltüntetni. Nem tudom miért ajánlasz olyan programot ami kéretlenül változtat írja be magát a programokba?
-
mis69
tag
Sziasztok!
Egy videó fájlt szeretnék szerkeszteni úgy hogy a hang kb. 10-20 másodperccel a vége előtt fokozatosan kezdjen el halkulni.Hogy tudnám ezt megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest