Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
Kipróbáltam, jó lenne ez a Smart Cutter, megnyitja, elmenti, azzal nincs gond. De a vágásoknál szétesik a kép, vagyis gondolom nem kulcskockánál vág
De hogy lehet vele a kulcskockákat megtalálni? Akár azzal a kis csúszkával állítom be, akár frame-enként lépkedek, mindig vacak lesz az eleje.
-
Thomas19
tag
válasz
Atomantiii #1005 üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy nyissam meg és mentsem el vele újra az egészet? Azt megpróbálhatom.
A Smart Video Cutter az ez lenne? -
Thomas19
tag
válasz
Atomantiii #1003 üzenetére
Lehet, de az nem menti el, bezáródik a progi, semmit sem csinál
Ezzel meg próbaként elmentettem egy darabkát és jó lett, szóval legalább megcsinálom kevésbé pontosan akkor, annyira végül is nem fontos. Csak egy koncert közvetítésből akarom kiszedni az üresjáratokat, meg a reklámokat, hogy ráférjen egy BD-re.
-
Thomas19
tag
válasz
Atomantiii #1000 üzenetére
Köszi, ezt is kipróbáltam, csinált egy analízist, végigpipálgatta az összes sort, szóval szerintem rendben van. Aztán elindult valami automatic cutting, ez mit csinálna, kivágná a reklámokat? De tutira nem jó ez így. De ezek szerint ezzel is lehet vágni, mindjárt kipróbálom.
-
Thomas19
tag
válasz
Atomantiii #998 üzenetére
Köszi szépen, ez tök jó lenne, pont ilyen, egyszerűen kezelhető progit kerestem. De sajnos ezzel sem sikerül
Megnyitja, de ha elindítom a lejátszást, nincs hang, ez már gondolom nem olyan jó jel. De megcsinálom a kivágást, aztán ha el akarom menteni, elszáll a progi
Kipróbáltam mkv-kkal is, van amelyiknél megcsinálja a kivágást, van amelyiknél már a fájl megnyitása közben elszáll. Mi lehet a baja?
Szerk: Már vagy tizedszer próbálom a ts-sel, és a legutóbbi kísérletnél nem szállt el, csak egy hibaüzenettel leállt: Mpeg stream error: Video Ring Buffer Overflow. Mondjuk ebből sem értek sokat, de hátha van valami ötleted.
-
Thomas19
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami egyszerű videoszerkesztő progit, ami elboldogul a ts-ekkel is? Lényegében csak annyira lenne szükségem, hogy kivágjam a felesleget, pl. reklámokat, a többit meg lementsem változtatás nélkül.
Eddig Avidemuxot használtam, de most van két ts-em, amit nem olvas be normálisan, kihagy részeket, és ott fehér lesz a kép, ha meg lementem, valami pixeles, széteső borzalom lesz a helyén. Nem tudom, hogy hibásak-e a fájlok, mikor végignéztem, semmi látható ugrás nem volt bennük, és már nem ez az első (két) eset aminél megadta magát az Avidemux.
Kipróbáltam a Breakert, az egyáltalán nem olvassa be, megáll 90%-nál. Az XMedia Recode beolvassa, de itt olyan szegényesek a vágási lehetőségek, nagy nehezen kijelölöm a tartományt, de csak azt tudom menteni, nem találom, hogy lehetne kivágni a kijelölt részt. A VideoPad is beolvassa, de az meg azt írja, hogy ts-t nem tud átkódolás nélkül menteni.
Szóval most itt tartok, de már unom a kísérletezgetést, remélem, tudtok valamit ajánlani, amivel megoldhatnám a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest