- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiszavirág
tag
válasz
petike199600 #296 üzenetére
Szia !
Itt tudod megrendelni a program kézikönyvét és oktatóvideóját, továbbá a szoftver próbaverzióját.
üdv
-
tiszavirág
tag
válasz
petike199600 #291 üzenetére
Szia !
A képlet egyszerű.
Gondolom nem szolgálok újdonsággal, hogy minden programnak van próbaverziója.
Itt vannak a legnépszerűbb otthoni felhasználóknak szánt editorok, válogass közölük és próbáld ki őket. Mindenki így kezdi.Angol nyelvtudás viszont alapvető.
üdv
-
maxika2004
őstag
válasz
petike199600 #292 üzenetére
Akor hogy tudj válogatni :
Én VEGAST használok !
Ugy kezdtem mind te... 0 tapasztalattal...
sok progit kipróbáltam, de a vegas volt amit elsőre szinte segitség nélkül tudtam használni !
... Megnyitod, behuzod a videót, egérrel vághatsz ki ezt-azt,megbolondithatod effektekkel stb, elmented ,rendereled és kész !.......Na igy nagyvonalakban ennyi is ! Ha közben elakadsz itt a segitség :
[link]Leirás okosságok itt: [link]
-
tsyl
aktív tag
válasz
petike199600 #289 üzenetére
Véletlenül sem szeretném rád erőltetni az én általam használt programot, csak ehhez tudom, hogy létezik tankönyv amiből azért sok mindent ellehet sajátítani.
http://kiado.perfact.hu/premierepro15.php -
tsyl
aktív tag
válasz
petike199600 #286 üzenetére
Szia!
Magyar nyelvben ne is reménykedj.
Mindenféleképpen nézz utána az alapoknak és ne a közepébe vágjál bele. Hidd el nekem, csak így lesz értelme. Tudom, hogy az ember alig várja, hogy valami "csodát" alkosson, de ezekhez sok-sok türelem, kitartás és bizony rengeteg csalódás is társulhat még...Én Adobe Preimere-t használok a 6.0-ás verziója óta...(nem most volt...)
De ott van a Vegas vagy a Pinnacle videószerkesztője esetleg az Ulead VideoStudio ami mára már Corel VideoStudio lett.. Vannak persze mások is, mint pld. az Avid, Final Cut Pro és társai...az idő kihozza a különböző programok előnyeit és hátrányait is...ebben azaz a szoftver kiválasztásában neked kell dönteni. -
haromegesz14
aktív tag
válasz
petike199600 #286 üzenetére
Google és YouTube. Alapszintű ismereteket internetnek köszönhetően megtanulhatod ezek használatával, akár többet is. Magyar nyelvű, magas színvonalú videó szerkesztésre alkalmas szoftvert nem igen találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest