- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsyl
aktív tag
Sehogy sem tudom elővarázsolni az általad említett opciókat...valamit csak nem jól csinálok. (vagy hiányzik esetleg valami bővítmény még az ffmpg-en kívül?) A 3.4.2 verziót töltöttem le.
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Kamerafelvétel (full HD) 5.1 hangsávját milyen programmal lehetne a legegyszerűbben normál sztereóba konvertálni? -
tsyl
aktív tag
válasz
Atomantiii #642 üzenetére
Az Adobe Premiere biztosan lekezeli.
-
tsyl
aktív tag
válasz
petike199600 #289 üzenetére
Véletlenül sem szeretném rád erőltetni az én általam használt programot, csak ehhez tudom, hogy létezik tankönyv amiből azért sok mindent ellehet sajátítani.
http://kiado.perfact.hu/premierepro15.php -
tsyl
aktív tag
válasz
petike199600 #286 üzenetére
Szia!
Magyar nyelvben ne is reménykedj.
Mindenféleképpen nézz utána az alapoknak és ne a közepébe vágjál bele. Hidd el nekem, csak így lesz értelme. Tudom, hogy az ember alig várja, hogy valami "csodát" alkosson, de ezekhez sok-sok türelem, kitartás és bizony rengeteg csalódás is társulhat még...Én Adobe Preimere-t használok a 6.0-ás verziója óta...(nem most volt...)
De ott van a Vegas vagy a Pinnacle videószerkesztője esetleg az Ulead VideoStudio ami mára már Corel VideoStudio lett.. Vannak persze mások is, mint pld. az Avid, Final Cut Pro és társai...az idő kihozza a különböző programok előnyeit és hátrányait is...ebben azaz a szoftver kiválasztásában neked kell dönteni. -
tsyl
aktív tag
válasz
Linamelinda #273 üzenetére
Biztos előbb vagy utóbb akad valaki aki Vegast használ...
( Én Premiere-ben vagyok otthon...) -
tsyl
aktív tag
válasz
jani-wan #210 üzenetére
Helló!
Minden lehetséges
De kezdetnek én a ConvertXDvd-t javasolnám.
Itt letölthető és bővebb infó is van róla. Nem kell hozzá nagy szakértelem. -
tsyl
aktív tag
-
tsyl
aktív tag
No most ezzel -bevallom hősiesen-megfogtál.
Jó magam jelenleg még kényelmesen elvagyok a 720x576-os mezőkön.
Közben megkérdeztem egyik kollegámat, aki ebben jobban otthon van, ő személy szerint Blueray opciót használ azaz javasol.
Nekem a UVS11+ van telepítve és tényleg csak azt az alap "basic" menüt engedi választani.
Sajnálom, de sokat nem tudtam segíteni -
tsyl
aktív tag
válasz
kismedve70 #124 üzenetére
Teljesen igazad van és ismerős is a dolog....ha ilyen védelmi eljárás (hozzáférhetően) létezne és persze felismerik az asztali lejátszók is, ez engem is nagyon érdekelne. elküldöm privbe a linket egy másik fórumról, ahol bővebben ezzel foglalkoznak.
-
tsyl
aktív tag
Sajnos "házi" technikával reménytelen a dolog. Jobbat biztos nemfogsz tudni kihozni belőle.
Bár kisérletezni éppen lehet vele. Ha 720x576 vagy 720x480 a felbontása, akkor komolyabb videószerkesztő progamok rendelkeznek speciális videófilterekkel, amikkel talán némileg lehet ellensúlyozni a dolgot, de csodát ne várj tőlük se. Arról nem beszélve mennyire időigényesek ezek a műveletek. -
tsyl
aktív tag
válasz
kismedve70 #122 üzenetére
Szia!
Ez nagyon kemény dió!
Az igazán jó (?) másolás elleni védelem az igen csak súlyos pénzekbe kerül (nagy nevű filmes studiók alkotásai, boltban is kapható lemezek...stb) és mint magán embernek nem igazán érné meg ez kiadásilag. Arról nem beszélve, hogy aki ebben a témában járatos, annak percek kérdése a védelmet leszedni, kiiktatni...Elérhetőbb szinten ott van pld. az Adobe Encore porgramja, ami tud védelmet produkálni, de szintén pillanatok alatt leszedhető a hozzáértőknek.
Szóval ez nem egyszerű dolog...én is sokat agyaltam rajta annak idején. Helyette talán amit javasolni tudnék:
A saját készítésű videóanyagot másold DL-es lemezre és tedd "dizájnossá", azaz nyomtasd meg legyen mutatós elegáns. Ha sokszorosítani kell, ne kérj érte csillagászati összegeket, mert akkor az érdekeltek tényleg lemásoltatják, annak ellenére, hogy a külseje nem is szép.
Hasonló a helyzet pld. szalagavatóknál, ahol ki kell kötni a minimális darabszámot (kikalkulálva az árakat) mert különben beindulna az egymás közti másolgatás, ami ugye nem érné meg a belefektetet munkát,energiát. -
tsyl
aktív tag
Ez biztosan megoldható vele, főleg egy kamera állásnál. Az én tapasztalatom a következő:
Amikor megkapom a szalagot a kamerák felvételével(4-8 kamera periódikusan változó képe), azt "simán " bedigizem aviba. Ezek után frame-pontosan kivágom és külön videósávokra rakom a különböző nézeteket, majd kiszámolva a rögzítési és váltási periódusokat, a megfelelő százalékú lassítást alkalmazva teljesen össze áll a folyamatos és nézhető kép. -
tsyl
aktív tag
-
tsyl
aktív tag
válasz
Freeenky87 #86 üzenetére
pld.:VSO ConvertX to Dvd (feltéve ha dvd-t szeretnél belőle készíteni).
Egyszerű és egylépésben elkészíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest