- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexiaaa
csendes tag
válasz
awendery #3015 üzenetére
ffmpeg-nél honnan veszed ezt az „-r 5” paramétert? Nem hinném, hogy 5 fps-be akarod lementeni. Ez nem is kell bele. És hiányzik onnan a „-c copy”, enélkül sokáig fog tartani, újrakódolja az egészet, ráadásul az alapbeállítással elég rossz minőség lesz (H.264 CRF 28, a hangban nem vagyok biztos). És ha már rögtön mp4/mkv-ba mented, akkor kell a „-bsf:a aac_adtstoasc” paraméter is (ezt kiírja, ha kihagyod), hogy a hangot rendesen átalakítsa (veszteségmentesen), hogy jó legyen neki. Ezeket valahová a bemeneti és a kimeneti fájlnév közé írd (ahol az „-r 5” is volt), egyébként a sorrend mindegy.
Ja, és livestreamerrel/streamlinkkel mindig .ts-be ments HLS/m3u8 streamet, mert az nem fog neked konvertálni, remuxolni. Majd utána ffmpeg vagy MKVToolNix segítségével remuxolhatod vagy konvertálhatod (de remélem nem gondoltad komolyan, hogy még 2017-ben avi-t használsz). MKVToolNix esetén figyelj arra, hogy új verzió legyen, mondjuk a 10.0.0 már jó lesz (talán korábbi is, de csak ebben próbáltam), mert néhány régebbi verziónál csúszik a hang, ha .ts fájlt próbálsz remuxolni.
Egyébként rossz ötlet közvetlenül mp4-be rögzíteni, mert ha nem lép ki normálisan a program, akkor nem lesz moov atom a fájlban és az egész lejátszhatatlan lesz. Ha nem élő, akkor csak annyi, hogy letöltöd újra, de én pont tegnap jártam így egy élő YouTube közvetítéssel, mert a stream végén nem lépett ki az ffmpeg, a youtube-dl fejlesztői meg úgy gondolták, nem adják tovább a bemenetet az ffmpeg-nek, így „q”-val nem tudtam kilépni. Akkor próbáltam Ctrl-C, semmi. Még egyszer, akkor kilépett, de persze nem írta bele a fájlba a moov atomot, így az egész lejátszhatatlan lett.
-
cocka
veterán
válasz
awendery #3019 üzenetére
Nem tudom neked mi bajod van, nem is értem.
Akkor még egyszer leírok egy konkrét példát (nyilván a link már érvénytelen lesz, mire próbálod, de a formátum a lényeg)
livestreamer -o eden.flv "hlsvariant://https://tpr199196sec-vh.akamaihd.net/i/secure/SPE_-_Central_Europe/821/27/EXOBEA00103-Hungary.mp4,,.csmil/master.m3u8?hdnea=st=1492871754~exp=1492872084~acl=/i/secure/SPE_-_Central_Europe/821/27/EXOBEA00103-Hungary.mp4*~hmac=47fd1c4fdc97bb1eff67c15a883e927917ef35de65717a4f54a92b76a94afe13" best
Ezen mi nem érthető?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest