Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

addikt

válasz Krissz80 #4550 üzenetére

Igen... pont erre számítottam csak vizuálisan lesz látható az alacsonyabb eac3 bitráta minősége, mert még fejhallgatóval sem venni észre... nemhogy hangfal/hangszóróval.
    De az a veszteség ami már fej-/fülhallgatóval észrevehető az szerintem már gáz.... mindegy, hogy később egy autóban fogják hallgatni, vagy csengőhang lesz belőle.

Sajnos sok eszköz nem teljes mp4 vgy mkv támogatással bír. Csak azok bizonyos tartalmaival. Ez elég szomorú, hogy nincs olyan, hogy MKV certificed vagy hasonló és akkor pl. mindent visz ami az MKV konténer által támogatott. Szomorú, hogy válogatnak a gyártók belőle.

Most pl. Lady Gaga ősszel megjelent bontatlan CD-jét és egy 2006-ban kiadott bontatlan Depeche CD-t kellett RIP-elnem belső használatra.
    A Depeche szépen nyomott CD volt és nem is volt vele különösebb gond az accurate RIP és az EAC secure üzemmódban szépen megcsinálta. De a Lady Gaga official CD-t már kibontva is hátast dobtam a CD írásképe szemmel olyan volt, mint Nero-val írták volna. Eleve nem nyomott volt. Na azzal küzdöttem... De mivel eladatam a belső írós gépemet és most egy külső ASUS olvasó van... el kell vinnem még egy másik helyre hátha az hiba nélkül kiolvassa a bontatlan gyári CD-t. Szokás szerint az utolsó sávokkal volt a legnagyobb gond.

@PSmith's
    MKV és az MP4 is konténer. Nincs közöttük minőségbeli különbség. Nem is lehet, mert üres doboz' mindkettő.... amibe számtalan formátumot be lehet rakni.
    Hja igen.... Második (jó fej) figyelmeztetés. :R

Új hozzászólás Aktív témák