Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Den
veterán
fat boy slim - weapon of choice asszem legalábbis, mikor az a színész repked a szálóban, hogy is hívják ?
ja meg fat boy slim gangster tripin ha az amelyikben minden felrobban. -
Den
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az nem Die fantastischen 4 volt?
Taturól 3 hete hallottam először, már így nevesítve, csak azt tünt föl, hogy olyan mintha lengyelül énekelnének :) aztán kiderült hogy oroszul :) -
Den
veterán
A prodigy smack my bitch up télleg király, tatu nem tudom leszbik-e, de van egy új zenéjük azt oroszul nyomják, az elején van egy olyan kegyetlen mély hang, hogy a szobában vibrál a levegő tőle, meg a tüdőmben, meg minden ami nincs lecsavarozva :) Tegnap láttam a hozzá tartozó klip végét, az is tetszett, egy állat ruszki teherautó rongyol a havas tájon ezerrel, el is gázol valakit...
Aztán még jó klipek
2pac - california love
Cypres Hill - Hand on the pump -
Den
veterán
Ja, tényleg, radiohead klippek, van egy ami ilyen számítógépes grafika, a csávó megy le a víz alá a házába, az nagyon tuti, a zenéjüket is nagyon szeretem.
Van egy aminek nem tudom az előadóját csak annyit, hogy U.N.C.L.E feat. akárki a zene erősen radiohead stílusú, a klipben meg egy bolond csávó megy egy alagútban, magában motyog, és állandóan elütik, de mindíg feláll. A klipp végén mikor jön egy kocsi megáll a fickó a karját kiteszi oldalra, és lassítva mutatják ahogy a kocsi nekimegy de olyan mintha falnak menne. Hú az nagyon jó. -
Den
veterán
Metalica- Unforgiven nagyon nyomasztó hangulata van, legjobb
Pearl Jam-nek van egy rajzfilmes klipje, nem tudom a címét, de elég apokaliptikus, az is király -
Den
veterán
Lehet írni a kedvenc/király video klipeket
Ami kapásból eszembe jut, Björk: All is full of love, Beastie Boys: Sabotage
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest