Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Gri
tag
Hali!
Problémám:
A VC ugyebár 36 Unique Stunt Jump-ot tartalmaz.
Ebből 35-öt már megcsináltam.
Az utolsóval viszont szívok.
Letöltöttem a VC térképet az Unique Stunt Jump-okhoz, és miután mindet újra ugrottam, az derült ki, hogy valszeg a térképen 17-essel jelölt ugrás hiányzott.
Viszont azt azóta sem találom sehol! A térkép a Vercetti házzal szemközti részen jelöli, találtam is egy rakás ugratót, de egyiknél sem lassítja be az ugrást, amiből arra következtetek, hogy nem unique jumpok. (Vagy én vagyok nagyon béna...)
Ha vkinek van ötlete, akkor plz help!!!
THX
Gri
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest