Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcs57

addikt

A kilencvenéves Szabó bácsi ellenõrzõ vizsgálatra megy az orvoshoz.
    A doki megvizsgálja, és így szól:
    - Szabó bácsi, úgy látom nagyszerû egészségnek örvend. Lelkileg is minden rendben?
    Jár e még templomba? És milyen a viszonya Istennel?
    - Jól vagyok, köszönöm. Istennel pedig nagyszerû kapcsolatom van. Képzelje doktor úr, minden éjjel amikor kimegyek a fürdõszobába, az Úr még fel is kapcsolja nekem a lámpát, és amikor visszamegyek az ágyamba, akkor meg leoltja.
    Meghökken ezen az orvos, és délután felkeresi az öreg feleségét:
    - Azért jöttem, hogy elmondjam, Szabó bácsi fizikailag teljesen egészséges, de amikor beszélgettünk, valami furcsát mondott Istenrõl. Igaz az, hogy éjjel amikor kimegy a WC-re, felgyullad a fény, aztán meg elalszik?
    A néni felsóhajt:
    - Jaj, Istenem? már megint a hûtõszekrénybe pisilt!

-------------------

A vörös, a barna meg a szõke beszélgetnek.

A vörös mondja: Képzeljétek, mi történt tegnap este! Gondoltam, kényeztetem a férjemet, a Sanyit, letérdelek elé, számba veszem, mikor érzem, hogy a golyói jéghidegek! Nagyon furcsa érzés volt.

Másnap összefutnak, meséli a barna:
    Képzeljétek, mi történt tegnap este! Gondoltam, én is kényeztetem a férjemet, a Józsit, letérdelek elé, számba veszem, mikor érzem, hogy az õ golyói is jéghidegek! Tényleg nagyon furcsa érzés volt.

Harmadnap is találkoznak:
    A szõke szemei alatt irgalmatlan kék foltok... Mi történt veled? - kérdi a vörös és a barna.

Képzeljétek, hogy jártam tegnap este! Gondoltam, a példátokon okulva én is kényeztetem a férjemet, a Bélát. Letérdelek elé, számba veszem, mikor érzem, hogy az õ golyói is jéghidegek!
    Mondom neki: Drágám, a te golyóid is ugyanolyan jéghidegek, mint Sanyiéi és a Józsiéi! Aztán sötétség……

Új hozzászólás Aktív témák