Aktív témák

• localhost
    Közösségépítő

A repülőgép légörvénybe kerül, kigyullad az egyik motor. A repülőgép szép lassan elkezd veszteni a magasságából. Mivel az óceán felett repülnek, a legközelebbi leszállópálya több órára van, így a pilóta szózatot intéz az utasokhoz:
    - Hölgyeim és uraim! Sajnos le fogunk zuhanni, amennyiben nem szabadulunk meg egy kis túlsúlytól. A stewardessek már kidobtak minden felesleges tárgyat, de ez is kevés volt, igy az utasok közül is fel kell áldoznia magát néhányuknak.
    - Van önkéntes jelentkező???? Néma csend.
    - Akkor valamilyen tulajdonság alapján kell választanunk. Mivel szeretnénk elkerülni a rasszizmus látszatát is, ezért ABC-sorrend szerint fogunk választani. Kérem, álljanak fel az ’a’fro-amerikaiak!
    - Nem áll fel senki.
    - Akkor kérném a ’b’arna bőrűeket!
    - Ekkor egy kis színes bőrű fiú megkérdi az apját: Apa! Én eddig úgy tudtam, hogy mi ’a’fro-amerikaiak vagyunk. A bőrünk is ’b’arna, miért nem jelentkeztél?
    - Hallgass, kisfiam! - mondja az apja. - Mi itt most ’n’iggerek vagyunk, menjenek a hülye ’k’ínaiak előbb!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Aktív témák