Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
"Ja, és azt hiszem, vezetékes."
Ez is eléggé irreleváns, kb. 10-20 dollár diffit jelent a wireless NYÁK. Ha meg nem hordozod, és a kábelek eltüntetése az asztalodról sem a fixa ideád, csak hátrány.
Többnyire vezetékpárti vagyok, de pont a billentyűzethez (és az egérhez) nagyon jól jön, hogy nincs kábel, legalábbis otthon. Amúgy csak megelőzésként írtam, mert az úgynevezett játékosok rögtön nyűglődni szoktak, hogy a vezeték nélküli ezmegaz nem elég gyors, és ha gyorsra készítik, akkor meg az mekkora árdrágító tényező. Technikailag alaposan ismerem az USB-t és a Wifi-t is, de az árazás, ugye, nincs mindig fedésben a megoldások bonyolultságával.
-
ha3flt
tag
Nagy indokok voltak. : -) Próbáltam ilyen billentyűzeteket, és sok másfélét is, ami éppen újdonság vagy divat volt az évtizedek alatt. Közel negyven éve fejlesztek, igényes - és helyenként elég drága - technikai eszközökkel veszem körül magam, tíz ujjal gépelek és igen gyorsan szerkesztek. Ez nem a gondolkodásom sebessége, úgyhogy el lehet hinni. : -) Ja, és az egeret mindkét kezemmel egyformán ügyesen használom. Tényleg.
Sohasem éreztem szükségét az ilyen műmájer billentyűzeteknek, a billentyűzetek igen olcsón is végtelenül kényelmesek tudnak lenni úgy, hogy elfelejti az ember, hogy közte és a gép között vannak, sőt leginkább csak elrontani lehet a valamikor jól kitalált megoldásokat. Rendes navigációs felület nélkül, amit mások számbillentyűzetnek hívnak, amúgy is csököttek, de az egy másik vita, ezeknek a rövidítetteknek a konzumer felhasználását, vagy hogy is hívjam, teljesen megértem.
-
ha3flt
tag
Múltkor előttem vett valaki billentyűzetet 55 eFt-ért - nem győztem röhögni magamban. Pedig volt nyolcvanért is. Ja, és azt hiszem, vezetékes.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest