- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valahogy csak átvészeled.
Egyébként én is tudok vakon írni, 2 évig is tanultam anno, még versenyre is el akartak küldeni, szóval nincs gond az írási tempóval, tényleg. 2-5000 soros Exceleket készítettem a fentebb említett 1500 Ft-os billentyűvel és soha nem volt semmiféle problémám az ízületeimmel, de simán aláírom, hogy valakinek van...
Egy nevenincs mechanikus billentyűm ettől függetlenül nekem is van, 6-7 éve vettem kb. még Ebayről, amikor még nem volt ekkora választék MO-on, főleg nem elérhetőbb áron, f@sza klattyogós kék kapcsolókkal szerelt, a PC-mhez esténként ez használom még mindig. Próbáltam a laptophoz, munkára is befogni, de ez ügyben személy szerint én meg azt tapasztaltam, hogy sokkal inkább pörgősebben tudok dolgozni egy rövidebb úton járó, slim kupakos, gumimembrános billentyűvel.Ez van, nem vagyunk egyformák.
-
Én egy 1500 Ft-os billentyűzeten dolgoztam évekig, nem rugdostam le, az én felhasználásomra, hogy betűket meg számokat üssek le rajta, tökéletesen megfelelt, és tisztesen helyt is állt, kár lenne ezt véka alá rejteni, mert így volt, végül valami folyadék került bele és ebből sajnos már nem lábalt ki
, lecseréltem innen apróról egy keveset futott Logitech K120-ra.
Elhiszem, hogy neked/sokmindenkinek fontos a programozhatóság, illetve nem tudom, hogy még mik azok a dolgok ami miatt ennyire drágák ezek, de sokan szerintem inkább csak sznobériából veszik ezeket. Aláírom, hogy jók, de meg merném kockáztatni, hogy ezzel is csak úgy van mint egy drágább borral, hogy jobb a drágább, de annyival nem jobb, mint amennyivel többe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest