- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
krisztianAMG #8203 üzenetére
Köszi a választ.
Hát nem is az ár a lényeg, csak tényleg passzoljon a fülébe és ne essen ki, ne nyomja. Mennyire stabil és milyen hangja van?
Most már ezeket néztem az említett Edifier mellett:
- Sony True Wireless WF-C500 - talán ez az ami könnyű és picike
- EarFun Free Pro
- Soundcore Liberty 2 Pro
- Sony True Wireless WF-SP800NVan a listában olyan is ami nem kimondottan kicsi, de van gumírozott rész ami ott tartja.
Nagyon nehéz választani Neki ilyet
-
tomp
félisten
válasz
krisztianAMG #7453 üzenetére
Ohh nekem meg 2-3hét mire megjön.
Szerencsés vagy. :) -
belashx
senior tag
válasz
krisztianAMG #7397 üzenetére
Ízlések és pofonok, de szerintem tetszeni fog. Elég korrekt cucc.
Nekem sok a mély, de van EQ, - amit meg is jegyez a füles -, azzal be tudtam lőni magamnak. Most már megy az LDAC kodek is. -
válasz
krisztianAMG #7365 üzenetére
Én csak akkor vennék kínai márkát itthoni képviselet nélkül, ha nagyon muszáj és nincs pénzed "komolyabb" márkákra, vagy ha többet is veszel csak úgy hobbiból. Ha tönkremegy a Lypertek (nem beszélve egyéb kínai márkákról), akkor sokba kerülhet neked a szervizeltetés, mert vissza kell küldened Kínába, és hosszú ideig nem lesz nálad. Egy Samsung, Huawei, Jabra meg jó eséllyel pár nap alatt megvan javítva vagy cserélve, és szintén jó eséllyel, nem kerül neked extra költségbe. A szoftver support is teljesen más az ilyen márkáknál. Még az ismert Lyperteknél sem számíthatsz 1-2 szoftverfrissítésnél többre, a korábban felsoroltaknál meg havonta, vagy akár havonta többször is jön frissítés, nem ritkán újabb feature-ökkel. És még ott van a sokkal jobb mobil app is ezeknél.
Amiket tudok ajánlani a fentiek miatt a már felsorolt Samsung, Huawei, Jabra, meg Apple és talán Xiaomi. Biztos tudnak mások is hozzátenni ehhez a listához valamennyit, melyek hivatalos viszonteladón keresztül vásárolhatóak (és így szervizeltethetőek) itthon.
-
válasz
krisztianAMG #7356 üzenetére
Jabra Elite 3? 80 euró, nagyon jó a supportja (az első évben legalább havonta jönnek a szoftverfrissítések), jó az appja, és lévén Jabra, a mikrofonja is biztos, hogy jó. Itthon 30 ezer Forintért lehet kapni, regisztrálás után kapsz még +1 év garanciát (összesen 2 év).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest