- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Dzsuri89 #14526 üzenetére
Szia,kikapcsolt hangszínszabályzónál,a stúdióban alkalmazott hangszínszabályzó lép életbe-amivel vették fel a zenéket.Apple Music Előfizetésem van,ebben az összes zenénél így van nálam-így működik,kikapcsolt normalizálásnál jön meg a hangerő is-modjuk ilyenkor a régebbi-vagy a gyengébb minőségü zenék halkabban szólnak-de még így is hangosabban szól-mint bekapcsolt normalizálással.
Hangszínszabályzás a stúdiókban is,illetve utómunkánál is(remastered) V karakterisztikályu,legalábbis az Apple Music-ban nálam,meg veszteségmentes formátumban hallgatok mindent ami így elérhető itt. -
fehér_ember
addikt
válasz
Dzsuri89 #10615 üzenetére
Otthon egyből tetszett; munkahelyre buszozáskor viszont ezt nem mondhatom el. Úgy látszik nem szigetel/illeszkedig elég jól. Mondjuk nem lep meg, mert amikor jó sok évvel ezelőtt megvettem a vezetékes ie80-at, amihez rengeteg illeszték járt, ott is csak a memóriahabos vált be, de az nagyon. Arra később néztem volna hasonlót, megújításként, de nem találtam.
Szóval erre a TWS-re is kelleni fog jobb, mint ezek az egyszerű szilikon harangok.
Persze láttam, hogy van ezekre valami comply. Nos, ha nem totál tiszta a kezem, akkor nem szeretném ezeket összenyomkodni/összefogdosni betétel előtt. Remélem, úgy mint a régi memory foam-osokat, úgy ezeket is be lehet azért illeszteni csak sima benyomással is (előzőleges összepréselgetés/összenyomorgatás nélkül is).
Berendeltem az Aqua-tól; remélem jobb lesz a mellékelteknél.Valahol láttam valami kompatibilitási táblát ehhez a TrueGrippeshez, na ott nem volt benne a 3-as sennheiser. Azért remélem rávaló és csak azért nincs benne, mert előbb íródot mint ahogy az megjelent. A régi agyonhasznált a vezetékesről az nem jó rá, semmi tartása rajta. Ennek a true wirelessnek kiljebb van a nútja mint a vezetékesen volt, úgyhogy amúgy sem lett volna jó rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest