- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Már egy jó ideje követem a topikot, de őszintén szólva nincs egyszerű helyzetben az ember, annyi variáció van és annyi féle igényt szolgálnak ki vele.
Nem rég meghallgattam egy Sony WH-1000XM2 (ami ugye egy BT-s fejhallgató) és persze szépen szólt, de nem kapott el az a wow faktor, hogy kell nekem.
Nagyon szívesen meghallgatnék egy ilyen Fiio F9-et ha ez már ilyen csúcsnak számít.
Meg persze egy XM4-et is -
Janaboy
veterán
válasz
Cranberries #7334 üzenetére
Érdemes atolvasni.
Scarbir.comPersze ez is szubjektív, de talán segít.
-
Janaboy
veterán
válasz
Cranberries #7331 üzenetére
Scarbir teszteket olvastad? Az segíthet talán..
Én a Haylou Gt6al elégedett vagyok, főleg az árát tekintve.
Edifier tws200at váltott. -
Janaboy
veterán
válasz
-=Vacsek=- #7284 üzenetére
Én már többször írtam, lehet unják a többiek, de a Haylou GT6 részemről ajánlott.
-
Janaboy
veterán
Telefonálásra a második jobb, korábban kérdeztem Scarbirtól, hogy zenére melyik a jobb, de mivel te nem ezt keresed látszólag:
I don't think there will be much difference in the sound, but just to be sure, I bought the TrueAir2+ and hope to receive it soon.
About the GT6 vs TrueAir? Every time I switched from the TrueAir to the GT6 for this review, I was baffled of the extra dynamics and depth the GT6 brings into the music. The TrueAir sounds lovely, warm, full... but the GT6 sounds fantastic. -
Janaboy
veterán
Ajánlom használjátok a keresőt, úgy többre mentek..
-
Janaboy
veterán
válasz
MrBabineni #7020 üzenetére
Iphonehoz szerintem airpodsot érdemes venni.
Bár az meg lehet árba nem fér bele.
Esetleg scarbir oldalát nézd meg, ott van pár tipp ebben az ársavban.
-
Janaboy
veterán
válasz
Mr.Mercury #6980 üzenetére
Pár hszel feljebb a fórum társ vett egy Soundcore Life P3at, scarbir tesztje szerint az elég basszusos, de nem értek hozzá annyira.
Tesztet esetleg érdemes elolvasni. -
Janaboy
veterán
Mivel sok a kérdés és kevesebb a válasz, így gondoltam megírom a saját tapasztalatom.
Nem vagyok nagy vájt fülű és igazából nem tudom melyik füles igazából jó hangzás terén.
Mindenesetre szívesen kipróbálnék egy ilyet
Ennek ellenére úgy gondoltam, hogy talán lehet jobbat találni attól, amit most használok.
Szóval van egy Edifier TWS200-am (half in-ear, nem szeretem az agyba dugósokat), amit amúgy kifejezetten szeretek, nem rossz a hangja, persze jobb a hangja ha jobban belenyomod a füledbe, de nem marad meg benne annyira, mint szeretném.
Scarbir és az az itteni írások alapján vettem egy Haylou GT6-ot (~8eFt), és valóban ennek jobb a hangzása, több a mély, teltebb az egész hang, kicsit olyan térhangzásosabb, de összességében jobban tetszik.
Ami lényeges még, hogy ez valószínűleg abból is adódik, hogy jobban fekszik a fülemben, nem mozdul el olyan könnyen.
Ami viszont hátrány, hogy a két érintő gomb nagyon érzékeny és könnyen lehet pausálni a játszást. -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Jelenleg egy Edifier tws200at használok.
Alapvetően szeretem a hangját de néha rámjön a hoppáre, hogy de jó lenne egy jobb hangú fülest is hallgatni.
Alapvetően ezt half in ear verziót szeretem, agybadugost kevésbé.
De néha azért elviselnem ha cserébe sokkal szebb a hang és nem csak a basszus az érdekes.
Sonyra csúcs fülesere sajnalnam a pénzt.
Mit javasolnatok?
Picit visszaolvastva a GT6 is érdekes lehet ha tényleg annyival jobb mint az Edifier.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest