Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mire jó a mild hibrid?
- Konferenciával nyitja az Apple a nyarat
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
blueye #14282 üzenetére
Nekem még továbbra is a szervizben van a Samsung Buds2, már több, mint 3 hete, 4-5 hónap alatt kettőt kellett visszavinni, pedig csak másodlagos (harmadlagos) fülesnek használtam.
Ez még beleférne, hogy kifogtam, de a szerviz az valami botrány.
Ha vásárlás előtt a mapson megnéztem volna a hivatalos samsung szervizről a véleményeket, akkor mondjuk nagy meglepetés nem ért volna.A tulajdonságai alapján egyébként én is ajánlottam korábban, de hát ugye probléma esetén szokott elválni a szar a májtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPhone 14 Pro max 128GB 2025.08.04 ISTYLE jótállás
- MSI Z590-A PRO, i5 11500, Asus Dual RX 5500XT OC 8GB, Fractal Design Meshify C
- Apple iPhone 16e 128GB Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest