- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
freya
aktív tag
Köszi!
Mondjuk a témában nincs sok hozzászólás... Nincs már ilyen bolt Budapesten?
Help! Márkaüzletek, nagykerek, disztribútorok?
[Szerkesztve] -
freya
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy szép és jó 20-21-22''-os LCD monitort, lecserélni a már 4 éves elavulófélben levő LCD-met. Ha ebben nem is, de abban biztosan sokakkal vagyok egy cipőben, hogy a monitort nem tesztek és hirdetések alapján szeretném megvenni, hanem szeretném előtte megnézni, kipróbálni, legalább egy pár percig látni hogy mi az amiért 150-200-250ezer forintot fogok fizetni és a következő években bámulni.
Sajnos a legtöbb bolt ahol mostanában érdeklődtem, mereven elzárkózik ez elől: majd bonthatom ki, ha megvettem, mondják szinte kivétel nélkül. Pedig a zsákbamacskát még 100 Ft-ért sem szeretem, itt pedig nem apró összegekről van szó.
Szóval tud valaki olyan boltot ajánlani Budapesten, ahol normálisan állnak a vevőhöz, nem kényszerítik bele ilyen kockázatokba és - egyszerűen szólva - kiszolgálják? Tudom Magyarországon ez nagy kérés, hogy nem csak fizetni szeretnék hanem tudni is, hogy miért, de azért maradok örökké optimista.
Amikor az előző monitoromat vettem, voltak még anno ilyen boltok. Kettőt ismertem, mára mindkettő bezárt vagy átalakult, de előtte legalább 15 monitort vettünk tőlük összesen. Persze mindegyik egyel kezdődött...
Aktív témák
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest