Keresés

Aktív témák

• freya

aktív tag

válasz deicide #5 üzenetére

Igen, a nagykereteket ismerem, és tényleg van egy-két ilyen hely, ahol foglalkoznak a vevővel.

Sajnos a Neovonak nincs új panelekre épülő 20''-os vagy nagyobb monitora, most pedig ilyet keresek. Lehet hogy maradnak az Apple boltok? :)

• freya

aktív tag

Köszi! :)
    Mondjuk a témában nincs sok hozzászólás... Nincs már ilyen bolt Budapesten?
    Help! Márkaüzletek, nagykerek, disztribútorok? :)

[Szerkesztve]

• freya

aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék venni egy szép és jó 20-21-22''-os LCD monitort, lecserélni a már 4 éves elavulófélben levő LCD-met. Ha ebben nem is, de abban biztosan sokakkal vagyok egy cipőben, hogy a monitort nem tesztek és hirdetések alapján szeretném megvenni, hanem szeretném előtte megnézni, kipróbálni, legalább egy pár percig látni hogy mi az amiért 150-200-250ezer forintot fogok fizetni és a következő években bámulni.

Sajnos a legtöbb bolt ahol mostanában érdeklődtem, mereven elzárkózik ez elől: majd bonthatom ki, ha megvettem, mondják szinte kivétel nélkül. Pedig a zsákbamacskát még 100 Ft-ért sem szeretem, itt pedig nem apró összegekről van szó.

Szóval tud valaki olyan boltot ajánlani Budapesten, ahol normálisan állnak a vevőhöz, nem kényszerítik bele ilyen kockázatokba és - egyszerűen szólva - kiszolgálják? Tudom Magyarországon ez nagy kérés, hogy nem csak fizetni szeretnék hanem tudni is, hogy miért, de azért maradok örökké optimista.

Amikor az előző monitoromat vettem, voltak még anno ilyen boltok. Kettőt ismertem, mára mindkettő bezárt vagy átalakult, de előtte legalább 15 monitort vettünk tőlük összesen. Persze mindegyik egyel kezdődött... :)

Aktív témák